Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Kawa 15:23, 10 sie 2016

dziadyga piękna jest
te zestawienia różu w różnych odcieniach mnie powalają niezmiennie
Luki 15:30, 10 sie 2016

Kasiu ja też bym jeszcze poszalał bo to jednak tak na szybko było a najgorszy ten ból gdy widzi się tyle roślinek i brak miejsca na nie.

Asiu u mnie leje od wczorajszego popołudnia, ale wieczorem jeszcze w przeriw deszczowej miskanty posadziłem.

Kamcia za kulką jest miskant Morning Light. Red baron łądnie u mnie rośnie i wysoki jest, chciałbym go troszkę więcej mieć i może się uda, ale to kiedyś

Donia za floksami jest przekwitnięta pysznogłówka Kardinal, w zeszłym roku kwitła dwa razy, w tym chyba nie da rady przez mączniaka, ale przekwitnięta też ciekawie wygląda

Asiu no widzisz, a u mnie dopiero ledwo zaczynają, Vanilki to chyba na września będą...

boguslawa_ma... 17:25, 10 sie 2016

U mnie też nie wszystkie hort. kwitną
Widziałam nowe zakupy
gierczusia 19:17, 10 sie 2016

Łooo matuuusiu ale mi się trafiło foootkiiii
Raaanyyy, ile kwiecia aż się serducho raduje :
Ps...jak znajdziesz chwilkę kuknij proszé do mnie, bo rzeczony zbiornik rozrysowałam i chętnie poznam Twoje zdanie
Pozdrowionka gorace bo u mnie zimno i leje
lindsay80 20:23, 10 sie 2016

Łukasz, u mnie podobna sytuacja z hortkami, jeszcze trzeba czekać aż wszystkie zakwitną, ale jeśli reszta sierpnia i wrzesień bedą ładne to jeszcze się nacieszyny.
Dziadyga super!

Co ile masz posadzone świecznice?
Luki 21:14, 10 sie 2016

Bogusiu kiespski ten sezon jedne rośliny kwitną za szybko inne za późno inne tak choćby wcale, co zrobić wpływu wielkiego na to nie mamy

Elu u mnie dopiero po 18 przestało padać i jutro ma być troszkę cieplej, oby się sprawdziło bo taka pogoda jak dzisiaj to porażka.

Edyto jak wrzesień będzie ładny to o hortensje się nie martwię, ale w innym przypadku to nawet człowiek się nie nacieszy.
Świecznice mam co pół metra bo u mnie dość wąsko rosną, ale dotykają się razem, jak chcesz bardziej osobno wyeksponować kępy to tak co 60-70cm powinno być ok
Donia72 21:26, 10 sie 2016

A ja dzisiaj swoje pysznogłówki ciachnęłam
Iwk4 23:47, 10 sie 2016

Ogród cudny, dziadyga na różowo jest ok.

Musiał cię ktoś mocno wkurzyć, że 3 dni z fotkami się wstrzymałeś.
Wszyscy czasami łapiemy doła. Powody są różne i nie zawsze o nich chcemy pisać.
Najważniejsze, by chcieć powstać i iść dalej.

A ogród to nie katorga. Masz dość? Zostaw, wycisz się, odpocznij. On sobie poradzi. To nam się wydaje inaczej.
Ogród ma być relaksem. Przyjemnością. Ja już nie biegam za każdym zielskiem. A dziś w ramach relaksu i zrzucenia stresu zrobiłam sobie spacer po ogrodzie. Gapiłam się na bzyczki, motylki, ptaszki, wąchałam zapachy, zachwycałam się kolorami. I zdziwiłam się, że na tak małym kawałku można pospacerować.

gierczusia 11:35, 11 sie 2016

Łukaszzzz Iwona dobrze prawi .. Uśmiechnij się i idź na spacer po swoim przecudnym ogrodzie
A jak już Ci się humorek poprawi to kuknij jeszcze do mnie na malusi moment , bo mnie jeszcze mały drobiazg męczy
Kindzia 12:03, 11 sie 2016

Jakoś wyprawę do Wojsławic zorganizujemy, spokojna Twoja rozczochrana...