Aniu, pewno, że troszkę żal
Bogda Marto, witam serdecznie po dłuższej przerwie - miło mi Cię gościć Fotografowanie ostatnio sprawia mi dużą przyjemność - staram się pokazać ładne zakątki - choć jest sporo takich miejsc w ogrodzie, które omijam szerokim łukiem - oj, dużo tego jest I może właśnie dlatego tak długo czekają na swoja kolej - sesja brzydkich zakątków w najbliższym czasie Zbysiu, cudze chwalicie, swego nie znacie.... - zajrzałam do Ciebie - masz cudowne hortensje Ja moje limki kupowałam w Trzebownisku (ok 18 zŁ) , ale ponoć w Tyczynie równie piękne, jak nie piękniejsze i chyba nawet tańsze. Teraz jest sezon na hortensje - kwiaty widać w całej okazałości. w Trzebownisku były nawet anabelki w nowym, różowo-czerwonym kolorze - nowość, może warta zakupu... Ewo, cieszę się , że zajrzałaś - pozdrawiam wakacyjnie
Ale zanim te wszystkie niedoskonałości pokażę, jeszcze się czymś pochwę Bedąc u Ani asc zachwyciłam się jeżówkami w kolorze czerwonym - Ania podchwyciła moje marzenia i oto mam
jedna niedługo pokaże swoją urodę. Aniu, serdecznie dziękuję
Aniu, ja jestem wręcz nimi zachwycona - do tej pory nie zdawałam sobie sprawy, że jest ich tak dużo, i żółte i różowe i czerwone i pełne .... i sama jeszcze nie wiem jakie
Danusiu, piekne hortensje limelight muszę też sobie takie kupić wreszcie...
liliowce pięknie sie prezentują...
szkoda robini - ale już nic nie poradzisz...
Oj, tak Aniu, na mojej liście koniecznie jeszcze łan liliowców A u Ciebie co w pierwszej kolejności?
Aniu, ja jestem wręcz nimi zachwycona - do tej pory nie zdawałam sobie sprawy, że jest ich tak dużo, i żółte i różowe i czerwone i pełne .... i sama jeszcze nie wiem jakie
Jeżówki nie tylko Ciebie zauroczyły Danusiu ja tez polubiłam je ogromnie
Marzenko, hortensje obowiązkowe. Jest teraz tyle nowych odmian, że tak jak w jeżówkach się juz gubię Ale Pinky Winki śmiało polecam - nie pokłada się i do tego zmienia kolor z białego na różowy a potem czerwienieje
Danusiu, piekne hortensje limelight muszę też sobie takie kupić wreszcie...
liliowce pięknie sie prezentują...
szkoda robini - ale już nic nie poradzisz...