Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sosnowo

Sosnowo

Ewa 09:34, 30 lip 2012

Danusiu a u Ciebie jak zwykle uroczo
Pozdrawiam serdecznie
danuta_ 20:16, 30 lip 2012

Aniu, pewno, że troszkę żal
Bogda
Marto, witam serdecznie po dłuższej przerwie - miło mi Cię gościć Fotografowanie ostatnio sprawia mi dużą przyjemność - staram się pokazać ładne zakątki - choć jest sporo takich miejsc w ogrodzie, które omijam szerokim łukiem - oj, dużo tego jest I może właśnie dlatego tak długo czekają na swoja kolej - sesja brzydkich zakątków w najbliższym czasie
Zbysiu, cudze chwalicie, swego nie znacie.... - zajrzałam do Ciebie - masz cudowne hortensje Ja moje limki kupowałam w Trzebownisku (ok 18 zŁ) , ale ponoć w Tyczynie równie piękne, jak nie piękniejsze i chyba nawet tańsze. Teraz jest sezon na hortensje - kwiaty widać w całej okazałości. w Trzebownisku były nawet anabelki w nowym, różowo-czerwonym kolorze - nowość, może warta zakupu...
Ewo, cieszę się , że zajrzałaś - pozdrawiam wakacyjnie
danuta_ 20:43, 30 lip 2012

Ale zanim te wszystkie niedoskonałości pokażę, jeszcze się czymś pochwę Bedąc u Ani asc zachwyciłam się jeżówkami w kolorze czerwonym - Ania podchwyciła moje marzenia i oto mam

jedna niedługo pokaże swoją urodę. Aniu, serdecznie dziękuję

an_tre 21:19, 30 lip 2012

Jeżówki nie tylko Ciebie zauroczyły Danusiu ja tez polubiłam je ogromnie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
danuta_ 21:23, 30 lip 2012

Aniu, ja jestem wręcz nimi zachwycona - do tej pory nie zdawałam sobie sprawy, że jest ich tak dużo, i żółte i różowe i czerwone i pełne .... i sama jeszcze nie wiem jakie
an_tre napisał(a)
an_tre 21:26, 30 lip 2012

danuta_ napisał(a)
Aniu, ja jestem wręcz nimi zachwycona - do tej pory nie zdawałam sobie sprawy, że jest ich tak dużo, i żółte i różowe i czerwone i pełne .... i sama jeszcze nie wiem jakie

Mamy bardzo długą listę chciejstw
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
marzena 21:26, 30 lip 2012

Danusiu, piekne hortensje limelight muszę też sobie takie kupić wreszcie...
liliowce pięknie sie prezentują...
szkoda robini - ale już nic nie poradzisz...
danuta_ 21:31, 30 lip 2012

Oj, tak Aniu, na mojej liście koniecznie jeszcze łan liliowców A u Ciebie co w pierwszej kolejności?

an_tre napisał(a)

Mamy bardzo długą listę chciejstw
danuta_ 21:37, 30 lip 2012

Marzenko, hortensje obowiązkowe. Jest teraz tyle nowych odmian, że tak jak w jeżówkach się juz gubię Ale Pinky Winki śmiało polecam - nie pokłada się i do tego zmienia kolor z białego na różowy a potem czerwienieje
marzena napisał(a)
Danusiu, piekne hortensje limelight muszę też sobie takie kupić wreszcie...
liliowce pięknie sie prezentują...
szkoda robini - ale już nic nie poradzisz...
marzena 21:40, 30 lip 2012

Danusiu, dzięki - zapisałam ( dosłownie)