Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sosnowo

Sosnowo

alinak 18:15, 22 lip 2012

Danuś najśmieszniejsze jest to że wszystkim radze , bo wiem o co chodzi , a ja .....wsadziłam na wiosnę róże kolo hortensji i nawet byłam kiedyś zdziwiona że taka marna a wszystkie inne takie dorodne
Mala_Mi 18:18, 22 lip 2012

danuta_ napisał(a)
Danusiu, Zbysiu bardzo mi miło, że zaglądacie . U Ani asc najprawdopodobniej będę z czego cieszę sie niezmiernie, spotkam tyle przemiłych znajomych To będzie prawie rocznicowe spotkanie

Danusia.. przez przypadek z datą się prawie wstrzeliłam..... zrobimy podwójna imprezę.... od razu rocznicę ....
Ha.. ale dumna jestem z siebie.... nie rozpoznaje tylko dwóch osób.... a reszta .. wiem kto to W tym jedne to może być twój M

Mala_Mi 18:19, 22 lip 2012

Podpisuję siępod Alinką.. pysznogłówki najpiękeniejsze w Sosnowie
danuta_ 13:32, 26 lip 2012

Alinko, wzięłam sobie Twoje rady do serca i troszkę zmodyfikowałam rabatę - róż jest tylko kilka a pod sosny poszły hosty i tuje danica - dziękuję

Aniu asc - tak rocznica spotkania tuz tuż na pewno to uczcimy

Nie było mnie , bo ciężko pracowałam, ale rabatka prawie skończona - jeszcze tylko dosypać trochę kory i dopracować kanciki - wczorajsza ulewa podlała to co posadzone.
wczoraj przed deszczem

i dzisiaj

Mala_Mi 14:36, 26 lip 2012

No to się napracowałaś w ogrodzie.. ale Ci zazdroszczę...
Jak się nazywa twój prezent?? Bo musze poczytać jak sie to uprawia bym zaraz nie zmarnowała.... i mam ci coś malutkiego .. Tylko jakoś muszę Ci podrzucić....
danuta_ 20:44, 26 lip 2012

asc napisał(a)
No to się napracowałaś w ogrodzie.. ale Ci zazdroszczę...
Jak się nazywa twój prezent?? Bo musze poczytać jak sie to uprawia bym zaraz nie zmarnowała.... i mam ci coś malutkiego .. Tylko jakoś muszę Ci podrzucić.... [/quote

Aniu, wreszcie znalazłam chwilę dla ogrodu i cos tam powstało - może w tym roku i inne plany zrealizuję... A ty nie masz co zazdrościć - u Ciebie jest jak w bajce
Prezent to kordylina - w lecie na tarasie a w zimie do wewnątrz
Zapraszam na kawkę
Mala_Mi 21:00, 26 lip 2012

Skorzystam z zaproszenia napewno.. tylko ... muszę ogarnać siew pracy..... jeszcze niewyjęte 1,5 miesiaca.... ale jak będę w twojej okolicy... to bardzo chetnie obejrzę na własne oczy Twój ogród...
I lecę do wójka googla obejrzeć uprawę korsyliny.... bo pasuje ja posadzić w miejsce stałe..
danuta_ 21:20, 26 lip 2012

asc napisał(a)
Skorzystam z zaproszenia napewno.. tylko ... muszę ogarnać siew pracy..... jeszcze niewyjęte 1,5 miesiaca.... ale jak będę w twojej okolicy... to bardzo chetnie obejrzę na własne oczy Twój ogród...
I lecę do wójka googla obejrzeć uprawę korsyliny.... bo pasuje ja posadzić w miejsce stałe..

Aniu, kordylina tylko w donicy!!! Ona nie przezimuje w gruncie - na zimę do domu trzeba ja wnieść
Borbetka 22:52, 26 lip 2012

Danusiu, jak ja Wam zazdroszczę tych spotkań! Ja mam blokadę w postaci M.
Czytam Twój wątek od początku i ukłony szacunkowe dla Twojej pracy.
danuta_ 21:43, 27 lip 2012

Borbetka napisał(a)
Danusiu, jak ja Wam zazdroszczę tych spotkań! Ja mam blokadę w postaci M.
Czytam Twój wątek od początku i ukłony szacunkowe dla Twojej pracy.

Borbetko, cieszę się,że zajrzałaś - nasze ogrody jednak mają coś wspólnego - pokłony dla Ciebie
Spotkania to rzeczywiście bardzo przyjemne chwile - i choć mój M zawsze nieobecny w sprawach ogrodowych to podczas spotkania był obok