Agatko - piękne hortki u ciebie!! A jak twoja Anabelka się miewa? Masz może tę odmianę Strong czy tę zwykłą? Annabelki bardzo mi się podobają... i limki. Limkę mam jedną i na pewno jeszcze dokupię.
Agnieszka, powiem szczerze, że nie wiem, co to za odmiana anabellki. Wcale nie jest bardzo sztywna po deszczu, ale ma olbrzymie kwiecie i nie jest też tak, że kompletnie się wykłada. Nie ma tragedii. Ania-Monte mówi, ze może być to Incrediball. To mozliwe.
Jest piękna, ma olbrzymie kule, muszę przyznać, ze bardzo się z niej cieszę, a to dopiero pierwszy sezon, nie była kupowana wielka i cięłam nisko, więc liczę na jeszcze więcej z kolejnymi sezonami
nie może być, Aniu, to przesada, może kieeeeeeeeedyś za 20 lat, jak dojdzie doświadczenie i obtrzaskanie, jak to się mówi (i jak dożyję); na razie to jakies zasłyszane lub gdzieś wyczytane i powtarzane opinie, zdania, wiadomości
ale jesli mogę jakoś pomóc, to zawsze bardzo się cieszę
No już nie bądz taka skromna
Myślę ,że ogrodowisko, dla nas wszystkich sporo zrobiło. Ja to zobaczyłam podczas ostatnich zakupów. Kupując berberysy, myslałam o ich pokroju, kiedyś to byłoby niemożliwe.
widać a horti bardzo ładne dzisiaj wywaliłam właściwie sama wyszła moja pożal się Boże Grandiflora, korzenia prawie nie miała zobaczyłam, ze listki usychają i wyjęłam, wsadziłam na noc do wody a jutro przesadzę w inne miejsce
Tak siedzę tu i myśle co to ja chciałam od ciebie...
Ale Juz wiem
Potrzebuje instrukcje obsługi tej bylicy
Czy ty ja tniesz krótko na zimę ?
Bo ta posadzona mi się powyginala trochę a ze była przycieta wysoko to się wysoko rozgalezila
A ja chce żeby się rozkrzaczyla od dołu...