Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

Matka 15:27, 09 sty 2014

co to jest to PARA FARM?Jesli mogę zapytać
Rench 15:31, 09 sty 2014

Aż tak często,Twój synek ma wysokie temperatury?
jotka 15:59, 09 sty 2014

Gosiu, ja się na medycynie nie znam, ale gorączka oznacza, że organizm sam stara się zwalczyć "intruza" wysoka temperaturą. Może wystarczy (jak radzą starsi lekarze) obniżyć okładami niebezpieczną dla serduszka temp. i dać działać układowi obronnemu. A nie zaraz kolejny antybiotyk, który wyjaławia organizm i zwalnia układ immunologiczny ze swojej roli...

to moja rada, a decyzja należy do Ciebie

pozdrawiam - mama 3 dorosłych córek i 4 wnuków w wieku podobnym do Kuby
Matka 18:24, 09 sty 2014

ana_art napisał(a)
a ja mam dla Ciebie recepte spraw se drugie będziesz mniej przeżywać przejdziesz do porządku dziennego, ze coś trzeba wyleczyć, gdzieś jechaś na zajęcia dodatkowe, a i Kuba będzie miał towarzystwo i i za to będzie wdzięczny wcześniej czy później...oczywiście nie zmienia to fktu że dalej będziesz współczującą i dobrą matką!
Ania dobrze radzi a przy trzecim to już luz a potem wnuki i znów stres.

popierammama trójcy
kaisog1 18:50, 09 sty 2014

Dziewczyny dzięki za wszelkie rady i sugestie.
Kuba nie jest teraz chory na jakiegoś wirusa czy cos. Mamy problem z ZĘBEM. Ząb obumarł i zrobił sie zgorzel (czyli stan zapalny), Kuba ma bardzo spuchniętą twarz, opuchlizna sięga oka i kawałka noska, zgorzel wywołał też temperaturę dlatego lekarz włączył antybiotyk. Płuczemy też buzie sodą oczyszczoną, żeby troszkę to "ściągnąć".
justi 18:53, 09 sty 2014

Gosia ja dziś przypadkiem obejrzałam program w tv na temat zdrowego odżywiania, które ma duży wpływ na zdrowotność dzieci. Daje link może Ci sie przyda. Warto wszystkiego spróbowac jeśli będą efekty.
Pozdrawiam i trzymam kciuki.

http://pytanienasniadanie.tvp.pl/13583169/zamien-chemie-na-jedzenie
waska 20:39, 09 sty 2014

Cześć Gosiu . Pamiętasz mnie
Hi
Twoj żabol przecudny
Zaleglosci przejrzalam tyle ich bylo a teraz pozdrawiam i znikam na obchod ogrodowiska -
Nikita 01:43, 10 sty 2014

Witaj Gosiu, wpadłam do Ciebie , żeby obejrzeć baśń Kubusiową, a tu raczej….dramat Zębowy. Wytrwałości życzę, musicie jakoś to przetrwać. Zrób wszystko, żeby trauma po dentyście była jak najmniejsza – może lody w rozmiarze XXL….
Zmienię temat, żeby szefowa nie krzyczała, że zrobił się wątek stomatologiczny….

Piękny ogród Gosiu stworzyłaś. Jest cudnie!!! Śliczne rabaty, piękne kompozycje, idealne kanciki – wszystko perfekt, a teren do opanowania mega duży. Jestem pełna podziwu, tym bardziej, że musicie 260km dojeżdżać – szok! Ja mam 18 km i uważam, że o 18 za dużo. Jednym słowem ogrodu i uroczej okolicy – zazdraszczam…….Żabola też zazdraszczam.
Pozdrawiam cieplutko i będę zaglądała do ciebie. Nikita
Madzenka 14:03, 10 sty 2014

Gosia ty się trzymaj mocno, cmokam, tylko atak zimy a potem wiosna i kubusiowo będzie lżej
Gabrysia_ 18:49, 10 sty 2014

Buziaki dla dzielnego Kubusia