Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Słoneczny ogród słonecznej safikey

Słoneczny ogród słonecznej safikey

safikey 12:51, 16 kwi 2014

Mam pytanie: czy ktos z Was kupowal moze trawy i byliny na stronie www.trawy.eu, bo zamowilam sobie kilkanascie traw i od tygodnia potwierdzaja mi dostepnosc traw
Poza tym brak kontaktu z nimi,

Moze macie jakies opinie, będę wdzieczna

Mam ciagle nadzieje, że to jakies zawirowanie chwilowe
Ivvvona 22:45, 16 kwi 2014

Przychodzę z rewizytą. Macie wspaniały teren, przestrzeń, której brakuje u mnie. Coś mi się zdaje że powstaje kolejny piękny ogród. Widać bardzo pozytywne zmiany które zaszły w Twoim ogrodzie no i serce które w niego wkładasz. Podziwiam Wasz zapał i pracowitość. Ogród z pewnością Wam się odwdzięczy. Pozdrawiam i kibicuję dalszym poczynaniom
safikey 15:05, 18 kwi 2014

mam pytanko, czy azalię, którę dostaliśmy jako kwitnącą roślinę doniczkową miesiąc temu, mogę wsadzić na rabatę????

ach te wieczne dylematy

safikey 08:06, 21 kwi 2014

U nas nadal wiosennie

Ostatnio podczas wizyty w Rzeszowie, zachwycily mnie kwiaty na rondzie- widok byl super!

Taki wiosenny

U nas też wiosennie

Madziarzeszow 09:01, 21 kwi 2014

Pozdrawiam z Rzeszowa , rzeczywiście , bardzo zielono i kolorowo jest u nas cały czas
Miło jak ktoś to zauważy
safikey 07:05, 22 kwi 2014

Wczoraj podczas spaceru w ogrodzie- mozna było zobaczyc jak wszystko rozkwita, nabiera kolorow i ozywa

Zurawki po zimie troche przyklapniete teraz pieknie się rozrastaja:

Pod mala brzozka przywieziona w ubieglym roku z lasu rozkrzewily się lesne poziomki, mniam

Rozanecznik Princess Anna caly oblepiony pakami, ale tylko jeden paczek ten na dole-wyglada na swiezy- reszta wyglada jak uschniete- zobaczymy co wyrosnie

Uwielbiam taki zielony swiezy kolor -niezawodna trzmielina- poza 1 szt na pniu wszystkie pieknie przetrzymaly mi zime

Uwielbiam nasz wspanialy ogrod
safikey 11:41, 22 kwi 2014

Przed wyjsciem do pracy zrobilam jeszcze kilka fotek tego co rozkwita. Najbardziej jestem dumna z magnolii, to mój pierwszy krzew magnoli i jeszcze zaczyna kwitnac- mega radosc:

Slicznie zaczyna kwitnac, prawda?

Agatan24 18:55, 23 kwi 2014

Co tam nowego u Ciebie?
Jak Twoje pęcherznice teraz już chyba całkiem się rozwinęły, już kiedyś pytałam jak Ty to zrobiłaś że Ci tak szybko urosły?

Pozdrawiam.
Zajaczek_82 21:31, 23 kwi 2014

Magnolia ma piękne pąki. Widzę, że jej dobrze. Moja posadzona 3 lata temu nie chce zakwitnąć. Pięknie Twoje roślinki zaczynają się budzić. Nie mogę się doczekać jak Twoja rabat przy domu eksploduje.
safikey 22:45, 23 kwi 2014

Agata cześć

ogród szaleje, pęcherznice sa coraz bardziej kolorowe- miodzio tak ładnie

a szaleństwo szczególnie widać na naszej łące
dziś rano było tak pięknie

floksy rozkwitają we wrzosowisku

chwila odpoczynku w cieniu, przed pracami na działce - gdize nie spojrzysz praca - plewienie, porządkowanie, przesadzanie i znowu plewienie

ach czemu dzień nie ma 32 godz, ciagle brak czasu