Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Słoneczny ogród słonecznej safikey

Słoneczny ogród słonecznej safikey

Agatan24 22:55, 23 kwi 2014

Zgadzam się, że pracy dużo szkoda jeszcze że kręgosłup nie jest ze stali
Widzę że u Ciebie też mlecze rosną a ja się tak przejmuje że u mnie ich dużo.
safikey 23:13, 23 kwi 2014

przynajmniej jest kolorowo - tępić będę potem

częściowo wyrównana działka

żywopłot rzeczywiście wygląda fajnie

rabata, którą w weekend będę poprawiała

i roślinki czekające do posadzenia na niej w miejsce przesadzonych żurawek

podzielone jesienią piwonie pieknie odbiły i już zawiązały się liście...

alez dużo pracy przed nami

agnieszka_baran 10:31, 24 kwi 2014

Piękny ten Wasz ogród, nasz na razie czeka na wyrównanie i porasta chwastami, randap nie wiele pomógł. Trafiłam tu z mojejbudowy i za pewne teraz bedę często zaglądać. Pozdrawiam
safikey 10:42, 24 kwi 2014

nareszcie pokazała się pierwsza rzodkiewka na grządkach....miodzio

nie możemy się doczekać swoich nowalijek rwanych prosto z ogrodu, pomidorków koktajlowych zrywanych podczas zabawy, jeżynek podjadanych prosto z krzaczka i poziomek łapoczywie wyjadanych przez dzieciaki....
już wkrótce
safikey 10:48, 24 kwi 2014

jałowiec pośredni Gold Star został już przesadzony z rabaty żwirkowej w to puste miejsce zostanie posadzony bordowy berberys, aby nie było nudno żółto-zielono

a poza tym przerastają mnie chwasty, ale przed 1 majem jest chwila urlopu więc podziłam z tą rabatą i będzie cud-miód

za to na rabacie pięknie kwitną mi floksy i jak kiedyś nie byłam do nich przekonana, teraz myślę już o obsadzeniu rabaty przed działką pomiędzy wierzbami hakiro-nishiki

Przesadzony jałowiec trafi przed dom, gdzie do obsadzenia i zaplanowania jest 6ar

słonecznie pozdrawiam

rozetka 13:38, 24 kwi 2014

Super to wszystko urządzasz. Kawał terenu do obsadzenia, z ciekawością będę obserwowała twoje zmagania na "działeczce" ,gdyż za niedługo sama będę musiała zmierzyć się z takim areałem wokół domu.
Kończymy właśnie budowę domu, trafiłam tu dzięki twojemu blogowi na MB, dziekuję i czekam na następne fotorelacje.

Rozetka
safikey 16:57, 24 kwi 2014

agnieszka_baran napisał(a)
Piękny ten Wasz ogród, nasz na razie czeka na wyrównanie i porasta chwastami, randap nie wiele pomógł. Trafiłam tu z mojejbudowy i za pewne teraz bedę często zaglądać. Pozdrawiam

Czesc Agnieszka,
Dziekuje za mile slowa

Oj u nas też pracy w ogrodzie bardzo duzo jeszcze, ale mamy cale zycie na upiekszanie ogrodu, tak od razu byloby nudno, bo co robic reszte zycia

Pozdr
safikey 17:08, 24 kwi 2014

Nareszcie mogę się pochwalic moimi funkiami- wlasnie zakupilam, posadzilam je na rabacie z kora i ten kolor bardzo mi się podoba

Mam nadzieje, że kupie jeszcze jakies fajne odmiany, bo bardzo mi się spodobaly

safikey 21:25, 24 kwi 2014

Azalia japonska nordlicht cala zapaczkowana i już wkrotce oszaleje z kwiatami

Uuu nie mogę się doczekac

safikey 21:29, 24 kwi 2014

rozetka napisał(a)
Super to wszystko urządzasz. Kawał terenu do obsadzenia, z ciekawością będę obserwowała twoje zmagania na "działeczce" ,gdyż za niedługo sama będę musiała zmierzyć się z takim areałem wokół domu.
Kończymy właśnie budowę domu, trafiłam tu dzięki twojemu blogowi na MB, dziekuję i czekam na następne fotorelacje.

Rozetka

Rozetka milo, że spodobal Ci się mój ogrod
Staramy się jak możemy ale czasu ciagle mi brakuje a tyle planow mam jeszcze w glowie

Pozdr s