Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz przydomowy ogródek

Nasz przydomowy ogródek

zbigniew_gazda 09:56, 28 maj 2011

jotka napisał(a)
Świat oglądany z pozycji horyzontalnej jest piękny

Ale często się zdarza że mamy wtedy sufit nad sobą.
jotka 10:02, 28 maj 2011

zbigniew_gazda napisał(a)

Świat oglądany z pozycji horyzontalnej jest piękny

Ale często się zdarza że mamy wtedy sufit nad sobą.

wystarczy wtedy zamknąć oczy i pomarzyć ...
lub wyjść do ogrodu
Pszczelarnia 08:05, 30 maj 2011

Zbyszku, co to za gotowiec na stronie Beatki? Chyba coś przeoczyłam. Napiszesz mi? Dziękuję. Ewa.
zbigniew_gazda 09:08, 30 maj 2011

Pszczelarnia napisał(a)
Zbyszku, co to za gotowiec na stronie Beatki? Chyba coś przeoczyłam. Napiszesz mi? Dziękuję. Ewa.

Ewo podaję Ci link.

http://www.baltezers.lv/rus/gallery.php?cmd=images&type=darzs&page=1

Piszę u siebie bo nie mogę Cię znaleźć w wątkach. Nie jesteś w Naszych ogrodach ? Dobrze jest zrobić tak aby Twój wątek wyświetlał się na zielono .Wtedy jest bardzo łatwo dotrzeć do danej osoby. Jak to zrobić - patrz w sprawy techniczne. Pozdrawiam i myślę że z podanej strony można bardzo a bardzo skorzystać. Są nazwy roślin i mnóstwo rozwiązań.
Pszczelarnia 10:57, 30 maj 2011

Zbyszku, dziękuję. Jeszcze nie jestem, bowiem muszę ogarnąć teraz wiele spraw wokół domu i nie mam głowy. Ale się pojawię i pokażę wszystko.
zbigniew_gazda 12:46, 30 maj 2011

Pszczelarnia napisał(a)
Zbyszku, dziękuję. Jeszcze nie jestem, bowiem muszę ogarnąć teraz wiele spraw wokół domu i nie mam głowy. Ale się pojawię i pokażę wszystko.

Ewa 20:20, 30 maj 2011

Też sobie kuknęłam na stronkę fajna
zbigniew_gazda 21:05, 30 maj 2011

Ewa napisał(a)
Też sobie kuknęłam na stronkę fajna

Stronka super. Jest tyle przykładów , można się dużo nauczyć i zastosować u siebie.
zbigniew_gazda 21:29, 30 maj 2011

A te dwa zdjęcia to specjalnie dla Bogdy która ma "zagwozdkę " z wyspą. Nie musisz mieć obsadzony ogród w jednym roku. Ja się cieszę każdą roślinką nową czy przesadzoną. Pod wierzbą hosty jak już urosły. Pod świerkiem było pusto a teraz hosty śmigają aż miło .Jak ich kupowałem to były widoczne tylko zarysy liścia (było widać tylko że to odmiana Patriot ). Posadzone obok nich hortensje Limelight też się przyjęły. Myślę że dla nas wszystkich największą frajdą jest obserwacja postępów w rozwijaniu się roślin.

A z korą jeszcze czekam - niech się chwasty wyszaleją .
an_tre 22:04, 30 maj 2011

Świetnie to już wygląda Zbyszku masz rację, nie wszystko da się zrealizować w jednym roku
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies