Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz przydomowy ogródek

Nasz przydomowy ogródek

Ewa 05:35, 01 lis 2011

Marzyłam o tym spotkaniu od akcji "cięcia jałowca" i spełniło się

Krysiu i Zbyszku, bardzo dziękujemy za wspaniałe przyjęcie, serdeczność i ogromny optymizm.
Było nam bardzo miło poznać Was osobiście

Cały czas towarzyszył nam Bari

Jałowiec pięknie wygląda

Gościna była wspaniała, oczywiście poprosiłam o przepisy, a Krysia w mgnieniu oka skserowała mi 2 kartki , więc od razu w niedzielę przystąpiłam do realizacji sałatki z żurawiną

Całej rodzinie tak Krysiu posmakowała, że żurawinę wykupiliśmy w Zarszynie i pojechaliśmy jeszcze dokupić w Sanoku Zaopatrzyłam się również w groszek ptysiowy

Stasiu zostanie wysłany na kurs fotografii ( chyba wyślę go na przeszkolenie do Danusi), bo przede wszystkim zrobił za mało zdjęć

Pozdrawiamy już ze Śląska i jeszcze raz dziękujemy
zbigniew_gazda 08:08, 01 lis 2011

Ewo - wspominamy spotkanie cały czas .Było bardzo miło . Jak to Ogrodowisko łączy ludzi. Szkoda tylko że ogród jest w przebudowie a i okres taki że wiele roślin już zmroziło. Myślę że z Waszą pomocą jeszcze zdążę coś zmienić w naszym ogródku.Gorąco pozdrawiamy.
isia33 09:37, 01 lis 2011

No proszę, jakie miłe spotkanie w Iwoniczu. Ja też miałam jechać do rodziców, ale dzieci się rozchorowały i jestem uziemiona w domu.
Ewa 10:13, 01 lis 2011

A my Iwonko wspominaliśmy Ciebie
bociek 13:08, 01 lis 2011

No prosze, jakie fajne przyjaznie sie zawiazuja To bardzo mile i budujace
isia33 13:16, 01 lis 2011

O, jak miło. Bardzo żałuję, że nie mogliśmy pojechać. Ale z drugiej strony, kiedy słyszę o tych wszystkich wypadkach i pijanych za kierownicą to aż drżę, że można takiego kogoś spotkać na drodze.
Gardenarium 10:33, 02 lis 2011

"Zazdraszczam" że mnie tam nie było- pięknie, a gęba się śmieje od ucha do ucha jak na Was patrzę

Dawaj Stasia do mnie na przeszkolenie w ilości zdjęć, bo w jakości nie jestem ekspertem.
Mamy u nas artystów przecież.

Instagram Ogrodowiska
Wieloszka 10:56, 02 lis 2011

Ależ urocze spotkanko!
Pszczelarnia 11:08, 02 lis 2011

A przepis na sałatkę? Będzie w dziale przepisy? Może przegapiłam. Żurawina jest najwspanialsza! Pozdrawiam, Ewa

PS. Zbyszku, teraz chcą nam wybudować park wiatrowy w OCHK Góry Orlickie i Bystrzyckie, na wysokości 640 m?
zbigniew_gazda 11:27, 02 lis 2011

No to może uzupełnię tę relację w imieniu Stasia . Zrobiłem przed chwilą kilka zdjęć ale słoneczko bardzo ostre. Po południu uzupełnię (jak przejdzie na zachodnią stronę ).

W sobotę wieczorem spadł popyt na chryzantemy tak , że Krysia kupiła na schody 3 szt ( po 4 zł /szt).
Dostała też przepis od ogrodnika - co z nimi zrobić aby na drugi rok znowu zakwitły.

Żurawki , lawendy , trzmielina maja się bardzo dobrze.