Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz przydomowy ogródek

Nasz przydomowy ogródek

zbigniew_gazda 16:32, 26 mar 2013

Kasiu dziękuję i baardzo będę dbał o niego.

Martuś bardzo dziękujemy. Tobie życzenia złożę bliżej świąt.

Irenko śliczny Twój cyprys. A napisz mi czy on ma taką doniczkę niewielką jak w tej obudowie i czy to wystarcza? No i czy na zimę chowasz go domciu? Pozdrawiam.
Milka 17:48, 26 mar 2013

Zbysiu, to jest donica w której go posadziłam, dałam na dno jakieś kamyki, ciut piasku, na wierzch ziemię i posadziłam mini trawki zimozielone; tak sobie rośnie od posadzenia i nie chowałam do domu, a przecież mrozy były, jest w super kondycji i nie będę chować
Gardenarium 18:12, 26 mar 2013

Wrocław jest zgoła inny niż Warszawa. masz szczęście Irenko. To roślina z rejonu dużo cieplejszego niż Polska cała, tym bardziej pogłaskać ją trzeba Co prawda, może być jak z bukszpanami, teraz ładnie wyglądają, a ja i tak wiem, że są zmarznięte i nie ruszą wcale

Instagram Ogrodowiska
Maria667 21:17, 26 mar 2013

Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać
i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.

zbigniew_gazda 08:04, 27 mar 2013

Danusiu, Irenko dziękuję. Tak jest okolice Wrocławia to ciepły kraj w porównaniu z naszym rejonem.
Dawno temu pamiętam byłem na delegacji we Wrocławiu w marcu. Ubrałem się jak furman bo u nas jeszcze zima była. A tam 10 stopni na plusie - cieplutko już było. To już wiem co mam robić Pozdrawiam.
zawitka 08:33, 27 mar 2013

Zyczę zdrowia zdrowia i takiego odpoczynku a roślinki niech Wam /Rodzince/ same rosną
Milka 11:03, 27 mar 2013

Gardenarium napisał(a)
Wrocław jest zgoła inny niż Warszawa. masz szczęście Irenko. To roślina z rejonu dużo cieplejszego niż Polska cała, tym bardziej pogłaskać ją trzeba Co prawda, może być jak z bukszpanami, teraz ładnie wyglądają, a ja i tak wiem, że są zmarznięte i nie ruszą wcale

Danusiu, ja się zastanawiam, jak to juz jest z tymi ciepłymi rejonami, bo to się zmienia; faktem jest jednak, że wcześniej u nas wiosna i dłużej jesień;
nie zrobiłam zdjęć, ale mam wrażenie, ze moje bukszpany urosły; jutro to zrobię i porónam marzec do grudnia czy też lutego, bo jakies to absurdalne;

Zbysiu, skoro jednak u was zimniej, będziesz chował do piwnicy lub garażu i da radę
uwielbiam kolor tego cyprysika
iwonaj 11:56, 27 mar 2013

Zbyszku nic się nie przejmuj podobno od poniedziałku ma być wiosna jakoś to musimy przeczekać ale potem będzie się działo! pozdrawiam i miłego dnia życzę.
Bogdzia 11:57, 27 mar 2013

malgocha1960 12:38, 27 mar 2013