Haniu, Marzenko dzięki za podpisanie listy obecności. Jutro jak będzie taka ładnie jak dzisiaj zrobię cięcie
hortensji, lawendy, berberysu. Zdaje się że się zaczęło.
Kiedyś trzeba! Ja mam 1 sadzonkę berberysu czerwonego, 20 cm. Czy jego też mam obciąć- przyciąć.
Ale to nie problem. U Ciebie za to cały łan, z tym to chyba piłą byłoby najlepiej.
Haniu zależy jaka to odmiana berberysu. Jak kulkowa to daj mu szansę niech podrośnie. On z natury sam się zagęszcza. A jak taki normalny to pilnuj z cięciem niech od samego dołu robi się gęsty. Do żywopłotu użyję piły.
Jolu nie da rady bo to niebezpieczne jest. Dzisiaj chyba nici z roboty. Od samego rana pada drobny deszczyk. Przed chwilą wróciliśmy zmoczeni ze spacerku. W takich razach pupilek zawsze sobie życzy dokładnego wytarcia ręcznikiem i bach na fotel.
Zbyszku ale u ciebie wiosennie i nie widzę śniegu bo u mnie jeszcze dużo i mogę zapomnieć o pracach ogrodowych. Dziś fatalna pogoda sypie śnieg i ciągle go przybywa kiedy to stopnieje? pozdrawiam
Zbyszek masz rację zaczęło się...
Dziś u mnie też przelotnie pada, nawet drobniutki śnieg się pojawił, słońca nie ma, ale cierpliwie czekam, może jutro....