Agania
10:36, 07 lut 2014

Kiedy pokażecie swoje latarenki
Marzenko miedzian 50WP jest to proszek do rozpuszczenia z wodą, można już kupić też w formie zawiesiny/wygodniejszy w przygotowaniu/, ja używałam miedzianu z Agrecol lub Target, obydwa się sprawdzały, opryskuję w ogrodzie liściaste, ale głównie formy ozdobne jabłonie, wiśnie i grusze
bo owocowych nie posiadam
Promanalem opryskuję wszystkie iglaste
w późniejszym okresie nie robię już oprysków, musiałabym to robić, co tydzień i chemia w ogrodzie na okrągło, to nie dla mnie i nie dla mojego ogrodu, tylko środki naturalne organiczne Bayer, a od zeszłego sezonu próbuję na roślinach stosować, wywary, napary i gnojówki, na bazie:
- czosnek,
- skrzyp,
- pokrzywa,
Róże opryskuję preparatem Substrala 2 w1 zawiera kompleksową ochronę
pozdrawiam
P.S. Jak piszecie, że Promanal zwalcza też te dranie szpeciele, to potraktuje nim cały ogród

Marzenko miedzian 50WP jest to proszek do rozpuszczenia z wodą, można już kupić też w formie zawiesiny/wygodniejszy w przygotowaniu/, ja używałam miedzianu z Agrecol lub Target, obydwa się sprawdzały, opryskuję w ogrodzie liściaste, ale głównie formy ozdobne jabłonie, wiśnie i grusze

Promanalem opryskuję wszystkie iglaste

- czosnek,
- skrzyp,
- pokrzywa,
Róże opryskuję preparatem Substrala 2 w1 zawiera kompleksową ochronę

pozdrawiam

P.S. Jak piszecie, że Promanal zwalcza też te dranie szpeciele, to potraktuje nim cały ogród