kachat
09:58, 09 kwi 2015

Agata, ja taka wyedukowana, że musiałam ze zdjęć nazwy trawek spisywać, bo pojęcia nie miałam co to
Ja Melona bardzo lubię, ale już co się dla mnie nadawało to kupiłam, czekam na orszeliny, świdośliwę olcholistną, berberysa Aurea, kalinę hordowinę, hortensję Silver Dollar, tanie a duże świerki serbskie... Kiedyś sobie derenia Ivory Halo wymyśliłam, to z rok na niego polowałam. Jakoś rośliny mnie unikają
Bylin tam mają wiele, co bym chciała, ale kupuję je teraz gdzie indziej w większości (w szkółce na Jaskółczej). I tak wczoraj prawie z sasankami wyszłam, niosłam krzaka do kasy a tu takie ładne sasanki były po drodze... Ja nie wiem, chyba trzeba z jakąś obstawą chodzić do takich miejsc, żeby odciągała od tych wszystkich roślin, one wszystkie tak krzyczą "Weź mnie, weź mnie!".

Bylin tam mają wiele, co bym chciała, ale kupuję je teraz gdzie indziej w większości (w szkółce na Jaskółczej). I tak wczoraj prawie z sasankami wyszłam, niosłam krzaka do kasy a tu takie ładne sasanki były po drodze... Ja nie wiem, chyba trzeba z jakąś obstawą chodzić do takich miejsc, żeby odciągała od tych wszystkich roślin, one wszystkie tak krzyczą "Weź mnie, weź mnie!".