kachat
21:12, 03 kwi 2015

Gosiu
No właśnie nie prowadzą sprzedaży wysyłkowej - jedna szkółka prowadzi, ale tylko na paletach... Więc nie wiem, czy aż tyle miskantów ci potrzeba
Tam były po 10zł, ale na żywo ich nie widziałam - podejrzewam jednak że mogą być tak duże i ładne jak pozostałe rośliny, co tam kupowałam. Jak chcesz mogę ci dać namiary, to możesz się z nimi skontaktować i zapytać o wysyłkę
W miejscu, gdzie dla Margo kupowałam 3 miskanty, były sadzonki bardzo ładne po ok. 11 i 15zł (zależnie od wielkości). Tutaj ich zeszłoroczne zdjęcia. A tutaj mój miskant (niedługo po wsadzeniu) dokupiony tam rok temu:

To całkiem spore sadzonki, przynajmniej w porównaniu z tym, co kupiłam raz przez internet (5 razy mniejszy za 10zł..)... Ale może po prostu źle trafiłam
W każdym razie w razie czego daj znać

W miejscu, gdzie dla Margo kupowałam 3 miskanty, były sadzonki bardzo ładne po ok. 11 i 15zł (zależnie od wielkości). Tutaj ich zeszłoroczne zdjęcia. A tutaj mój miskant (niedługo po wsadzeniu) dokupiony tam rok temu:

To całkiem spore sadzonki, przynajmniej w porównaniu z tym, co kupiłam raz przez internet (5 razy mniejszy za 10zł..)... Ale może po prostu źle trafiłam