Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Puszczykowie

Ogród w Puszczykowie

Mysza 12:49, 30 mar 2015

Niedobre zwierzaczki
Napia 13:06, 30 mar 2015

Przykro
wietrzyk 13:11, 30 mar 2015

No, aż mi się plakac chciało... Ale nawet nakrzyczeć na nie nie mogę, bo to gapowate nic nie rozumie...
Gocha 13:16, 30 mar 2015

wietrzyk napisał(a)
No, aż mi się plakac chciało... Ale nawet nakrzyczeć na nie nie mogę, bo to gapowate nic nie rozumie...

Joasiu a ja osłupiałam jak zobaczyłam po 18 stce syna wyrwane lewkonie prawie z całej palety, zostały tylko w jednym rogu a wyrwane myslę że około 30 szt. I to zrobiła młodzież a wydawałoby się że człowiek to istota myśląca.
malgorzata_s... 15:01, 30 mar 2015

No pech Szkoda roślinek ale widocznie smaczne były Na zwierzaki nie ma rady.
asica 17:36, 30 mar 2015

Miałam skrobnąć wyrazy współczucia, ale wyjechałam do miasta i jak wróciłam to już u mnie byłaś . Znam uczycie stratowanych roślin. Kiedyś pies mi zjadł siewki lawendy, a raz miałam przygodę, że pracowite chłopaki, które przyjechały do mnie w gości, chwyciły dziabaczkę i wyhakały cały kilkutygodniowy już szpinak. Chłopaki wychowane na roli, znające ogród, szpinaku nie znały. No i co miałam zrobić? Matka zaczęła na nich krzyczeć, musiałam uspokajać, że się nic nie stało, żeby broń Boże nie zapamiętały z wizyty tylko zebranego OPR za wydziabanie szpinaku.

Asiu ja bym wysiała. Paprykę posiałam dopiero dwa dni temu. W ciepłe dni szybciej wschodzi niż w marcu. Wystaw na słoneczne okno. Ogórki wcale nie wyszły, a cześć pomidorów już ma ładne podwójne listki a inne dopiero wschodzą.
Zielona 23:29, 30 mar 2015

Lepiej?
Borbetka 08:00, 31 mar 2015

Ożesz! To te nasionka z GB? Ja już nie wiem, co tym zwierzom do głowy przyszło.
Ale wiesz ... nie poddawaj się.
wietrzyk 08:25, 31 mar 2015

Dziewczyny Kochane, serdecznie Wam dziękuję za wsparcie Wystarczy, że ktoś zrozumie mój żal i już mi lepiej na serduchu
Ponieważ życiowo to ja bardzo pragmatyczna jestem, już to sobie wytłumaczyłam i stwierdziłam, że dobrze będzie, jak tylko takie problemy będą mnie spotykać

A nasionka wysieję dziś jeszcze raz

uściski dla Was od rana
Ala106 08:42, 31 mar 2015

O, pragmatyczna, to jak ja .
A jak mi sunia lawendę wysianą zjadła, to też długo nie płakałam.
Na zdrowie, a co tam .
Miłego dzionka.