Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Puszczykowie

Ogród w Puszczykowie

wietrzyk 10:20, 01 kwi 2015

Ala106 napisał(a)
O, pragmatyczna, to jak ja .
A jak mi sunia lawendę wysianą zjadła, to też długo nie płakałam.
Na zdrowie, a co tam .
Miłego dzionka.

Dzięki Reniu
dziś śniło mi się, że wyszłam do ogrodu, a tam... same groszki pachnące Pewnie odreagowuję te pożarte

A w realu od rana śnieg sypie... Na szczęście 3 stopnie na plusie to długo nie poleży.
anna_g 10:24, 01 kwi 2015

Widzę, że Gosia poglądowo Ci już przedstawiła wypiętrzanie Żurawek Dokładnie o to mi chodziło. Moje tak mają niestety już po roku... W tym je zostawiam i nic nie robię zobaczę jak to będzie wyglądało. Nie wszystkie tak mają. Na szczęście. Na razie jest tak brzydko że z pracy w ogrodzie i tak nici kompletne. Pozdrawiam
wietrzyk 10:45, 01 kwi 2015

anna_g napisał(a)
Widzę, że Gosia poglądowo Ci już przedstawiła wypiętrzanie Żurawek Dokładnie o to mi chodziło. Moje tak mają niestety już po roku... W tym je zostawiam i nic nie robię zobaczę jak to będzie wyglądało. Nie wszystkie tak mają. Na szczęście. Na razie jest tak brzydko że z pracy w ogrodzie i tak nici kompletne. Pozdrawiam

Aniu,
ja sadziłam moje pierwsze żurawki dopiero pod koniec ubiegłego sezonu, więc na razie są ok. Ale będę im się przyglądać i pytac Was o radę jakby co
U nas też pogoda fatalna. Co prawda chciałam deszczu, ale nie tak przez cały tydzień non stop... Albo susza, albo wszystko pływa. Choc przynajmniej coś w domu porobię przed świętami, tak by mnie ciągnęło do ogrodu
Mysza 12:07, 01 kwi 2015

Asiu od rana o Tobie myślałam.
Teraz piszą angielski
Mocno trzymam kciuki za te nasze dziewczyny
Macham
marta_d 12:13, 01 kwi 2015

Asiu ile Ty pracy włożyłaś !! te rabatki ręcznie sama przekopywałaś ?? darń którą usuwałaś przekładałaś " do góry nogami " czy na kompost dawałaś ? ale lato będzie u Ciebie piękne
wietrzyk 19:48, 01 kwi 2015

Mysza napisał(a)
Asiu od rana o Tobie myślałam.
Teraz piszą angielski
Mocno trzymam kciuki za te nasze dziewczyny
Macham

No to po wszystkim
Podobno było łatwe
Zobaczymy!
wietrzyk 19:53, 01 kwi 2015

marta_d napisał(a)
Asiu ile Ty pracy włożyłaś !! te rabatki ręcznie sama przekopywałaś ?? darń którą usuwałaś przekładałaś " do góry nogami " czy na kompost dawałaś ? ale lato będzie u Ciebie piękne

Marta,
dzięki za odwiedziny
Było lepiej niż myślałam na początku. Ręcami własnymi, no bo nie miałam jak. Odwracałam tylko do góry nogami, teraz niech się samo przerabia. Na szczęście po zimie trawa raczej licha. W tych pierwszych miejscach gdzie zaczynałam przekopywac już zbutwiała, rwie się jak próbowałam podnieść kawałki darni.
Zaglądaj, będą zmiany
pozdrowienia
Mysza 21:42, 03 kwi 2015

Asiu dużo zdrówka i radości na Święta

zabaewa 00:02, 04 kwi 2015

Wesołych Świąt Asiu
ren133 00:06, 04 kwi 2015

Spokojnych i Rodzinnych Świąt Wielkanocnych