Dziewczyny Kochane

Bardzo dziękuję Wam za wszystkie podpowiedzi. Cieszę się, że każdy patrzy innym okiem, bo jakże poszerza się możliwość wyboru

Czasami się myśli i myśli i już blokada na mózgu występuje i nic! A jak ktoś z innej strony spojrzy to się lampka zapali
Osobiście nie oczekuję, że dostnę na Ogrodowisku gotową receptę na udany ogród, byłoby to przecież niewykonalne. Robię w tej kwestii sama, tyle co mogę, ale za to bardzo cenię Ogrodowisko, że każdy z nas tu jest inny i inaczej może podpowiedzieć

Bardzo dziękuję
Zrobiłam dziś objazd okolicznych szkółek i obejrzałam mnóstwo drzew pod tym kątem. Uruchomiłam pokłady wyobraźni i doszłam do wniosku, że mogłoby wyglądać to tak:
Drzewo powinno być na nóżce, żeby nie było kolizji z innymi nasadzeniami, niewrażliwe na zimne wiatry, o ograniczonej koronie, żeby za lat kilka nie właziło mi w okna. Póki co myślę o buku Rohan Obelisk lub jarzębinie Fastigiata lub grusza drobnoowocowa Chenticleer.
Z czasem planuję dalsze ciachanie trawnika i poszerzanie rabat, tak więc drzewo znalazłoby się bardziej w środku rabaty.