Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię

Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię

malkul 11:18, 28 mar 2015

robisz? może sobie odpuść, nogi do góry a mężuś w ogród
aleksandra_g 20:08, 28 mar 2015

są rzeczy, któych bez niego zrobić nie mogę
ale jest też sporo rzeczy, któych on zrobić sam nie może bo bym miała wszystko podeptane połamane i upitolone przy samej ziemi

pociachałam, posadziłam w końcu stokrotki, które kupiłam i inne wiosenne do doniczek
czuć już wiosnę miło...

a nóżki do góry to teraz idę machnąć
Ensata 14:53, 30 mar 2015

magnolia napisał(a)
jak cesarką to nie maluj. Mnie własnie siostra z traumą przygotowała- byłam wydepilowana wszędzie, nakremowana, włosy umyte, paznokie pomalowane... Kłade się do cięcia.... a oni w krzyk że przez te moje paznokcie powinni zabieg odwołac, bo jak będe miała coś tam z krążeniem to nie zobaczą.
Także nie idź ta drogą Kochana- albo naturalnie, albo bez malowania pazurów
`naturalnie, czy też nie, pazur musi być zmyty. Zgłębiłam temat dokładnie. Nawet w trakcie naturalnego porodu mogą tfu, tfu, wystąpić komplikacje, a wtedy wiozą na cito na cięcie. Nie ma czasu na zmywanie, a rzeczywiście po kolorze poznaje się, ze wystąpiły problemy z krążeniem. Ja miałam odnóża zawsze pomalowane, tzn 3 razy a ręce grzecznie zmyte. Zaczynam do dupy strony, "pardon my french" A teraz ładnie witam sąsiadkę
Magda70 15:00, 30 mar 2015

Pokaż jakieś fotki...
mogą być brzusia
malkul 15:01, 30 mar 2015

aleksandra_g napisał(a)
są rzeczy, któych bez niego zrobić nie mogę
ale jest też sporo rzeczy, któych on zrobić sam nie może bo bym miała wszystko podeptane połamane i upitolone przy samej ziemi

pociachałam, posadziłam w końcu stokrotki, które kupiłam i inne wiosenne do doniczek
czuć już wiosnę miło...

a nóżki do góry to teraz idę machnąć

wszytsko zrobiłaś
ino fot zapomniałaś
aleksandra_g 15:27, 31 mar 2015

Ensata napisał(a)
`naturalnie, czy też nie, pazur musi być zmyty. Zgłębiłam temat dokładnie. Nawet w trakcie naturalnego porodu mogą tfu, tfu, wystąpić komplikacje, a wtedy wiozą na cito na cięcie. Nie ma czasu na zmywanie, a rzeczywiście po kolorze poznaje się, ze wystąpiły problemy z krążeniem. Ja miałam odnóża zawsze pomalowane, tzn 3 razy a ręce grzecznie zmyte. Zaczynam do dupy strony, "pardon my french" A teraz ładnie witam sąsiadkę

nie ważne od której strony witam serdecznie i każde rady cenne
sąsiadka? hmm powiesz coś więcej? lecę do Ciebie może czegoś więcej się dowiem
aleksandra_g 15:29, 31 mar 2015

hehehe ale skoro trawy pociachałam to czego foty miałam robić? jak to teraz nic nie wygląda? a pąki za małe jeszcze, żeby się nimi jarać wiosna u nas bardzo bardzo wczesna, a dziś śnieg z deszczem wczoraj wichura w niedziele lało

Magda brzuszek to Ty możesz przyjechać i pomacać nawet
Magda70 19:42, 31 mar 2015

aleksandra_g napisał(a)
hehehe ale skoro trawy pociachałam to czego foty miałam robić? jak to teraz nic nie wygląda? a pąki za małe jeszcze, żeby się nimi jarać wiosna u nas bardzo bardzo wczesna, a dziś śnieg z deszczem wczoraj wichura w niedziele lało

Magda brzuszek to Ty możesz przyjechać i pomacać nawet

A wiesz, że towar macany do macanta należy?? Więc jak podziękuję za macanie
Moje dwa mi wystarczą
aleksandra_g 11:37, 01 kwi 2015

hmmm Magda to czemu ja Twojego trawnika nie macałam? to może tym bym się jego świetnością zaraziła i też bym taki miała?

aleksandra_g 11:42, 01 kwi 2015

Za oknem armagedon... to chociaż trochę roślinności domowej pokażę