Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 21:50, 17 lut 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Wyginasz śmiało nie tylko swoje ciało??? Buziam.

Ciało mam teraz sztywne z przeciażenia
Ale naginam rzeczywistość dalej według własnego widzi mi się
Richie 23:01, 17 lut 2014

Kasiu ale narozrabiałaś w ogrodzie a to dopiero połowa lutego. Będzie pięknie i kolorowo, koniecznie musi być jeszcze woda Pozdrawiam
elzbieta_g 08:56, 18 lut 2014

ależ będzie pięknie , teraz wszystko widzę hortki Bobo już masz czy dopiero będziesz kupować? też mam ich w planie zakupowym
renatamama3 09:16, 18 lut 2014

Kasiu ,widzę ,że my obie mamy coś z głową ,ja wczoraj jak robiłam kanciki i kilka bylin przesadzałam ,jak ktoś szedł to się chowałam ,albo udawałam ,że bawię się z psem ,bo dziwnie na mnie patrzą .
Wiosną ,obie będziemy ,robić akcja oczko ,właśnie rozglądam się za folią .pozdrawiam
Tusiala 11:51, 18 lut 2014

Ależ pracowita kobieta z Ciebie też chcę przesadzić sosny, tylko z tego co czytałam, to właśnie one tego nie lubią. Ale może naszym się uda?
Karolinek 12:17, 18 lut 2014

Niesamowita pracusia z Ciebie i jeszcze wszystko sama. Podziwiam za przesadzenie taaaaaakich ilości roślin. A to dopiero luty!!!!!
kasiek 19:10, 18 lut 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ciurkadełko z bambusem, super pomysł No a wizualizacja pokazuje że będzie pięknie Buziam na dobranoc

Bedę szukać na allegro takiej misy i przelewki, a co do kolorków - to juz niedługo zaczną nabierać rumieńców
kasiek 19:12, 18 lut 2014

Richie napisał(a)
Kasiu ale narozrabiałaś w ogrodzie a to dopiero połowa lutego. Będzie pięknie i kolorowo, koniecznie musi być jeszcze woda Pozdrawiam

Dzieki Rysiu, U Ciebie naoglądałam się orientu, masz fontanne z kawałkiem bambusa - tez mi się podoba, piękny kącik z lustrem - dużo pomysłów zaczerpnęłam z twojego ogrodu
kasiek 19:14, 18 lut 2014

elzbieta_g napisał(a)
ależ będzie pięknie , teraz wszystko widzę hortki Bobo już masz czy dopiero będziesz kupować? też mam ich w planie zakupowym

Mam jedną o ile przeżyła, bo panowie stawiając mi szałas wdepneli ja w ziemie i nie wiem czy coś z niej będzie Jak nie to czeka mnie zakup 2 lub 3 sztuk.
Właśnie dlatego by lepiej sobie wszystko wyobrazić robie plany. Wtedy widze jak na dłoni
kasiek 19:17, 18 lut 2014

renatamama3 napisał(a)
Kasiu ,widzę ,że my obie mamy coś z głową ,ja wczoraj jak robiłam kanciki i kilka bylin przesadzałam ,jak ktoś szedł to się chowałam ,albo udawałam ,że bawię się z psem ,bo dziwnie na mnie patrzą .
Wiosną ,obie będziemy ,robić akcja oczko ,właśnie rozglądam się za folią .pozdrawiam

U mnie sąsiedzi juz wiedzą że na od wiosny do jesieni toczy mnie ogrodowa choroba psychiczna i juz niczemu sie nie dziwią, ani kopania oczka w grudniu ani sadzenia w lutym
Kanciki tez musze porobicć bo żadne obrzeże nie daje tyle ogrodowi uroku co równe kanciki
Ja też się rozglądam za folią - jakie wymiary Cię interesują? Bo ja szukam 6 na 4 m i na allegro widze że ich pełno. Ale kopię dopiero za tydzień (teraz zbieram kości do kupy