Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

mira 23:20, 03 lip 2017

ta języczka w tyle zapadła mi w pamięć, ale też pamiętam jak lubią ją ślimaki

tu są maleńkie abażurki od jakiejś lampy - takie kwiatuszki z grubego szkła - świetne

mira 23:23, 03 lip 2017

kolejne świetne połączenie - ja skopiuję
przywrotnik i różowa serduszka - dla mnie bomba

mira 23:29, 03 lip 2017

i kolejne dekoracje pięknie wpasowane w rośliny
buteleczka

wazoniki

mira 23:32, 03 lip 2017

rondo pod gruszką
pięknie obsadzone

mira 23:47, 03 lip 2017

Ja nie wiem jaką trzeba mieć wyobraźnię, wrażliwość i talent żeby w takich rupieciach widzieć coś a potem pięknie to realizować
jestem pod wrażeniem tego lustra

jestem bardzo ciekawa Waszego ogrodu za kilka lat, dynamika zmian albo raczej nasadzeń i powstających dekoracji jest lawinowa
a na końcu działki kawał ogrodu się marnuje
ciekawa jestem też jak Ci się te róże pod garażem od koleżanki przyjmą - to dopiero w kolejnym sezonie będzie efekt

kończę moje fotki z pięknej bajki - skrzaty się pochowały więc ich nie dojrzałam - pozdrawiam

ps.

pozdrowienia dla teścia daj przepis na pigwówkę koniecznie no chyba że zastrzeżony

Ewa777 11:27, 04 lip 2017

Ale cudne zdjęcia Oglądam i zachwycam się

Kasiu, wczoraj jeszcze raz poszłam w hortensje i jak się ucieszyłam! Jednak jest ta sadzoneczka Jak myślisz przesadzić ją teraz do donicy (za miesiąc się zobaczymy), czy dopiero przed podróżą?
Mala_Mi 12:30, 04 lip 2017

Poszłam spać, a tu Mira jeszcze Bajkę dalej opowiadała.
Mala_Mi 12:40, 04 lip 2017

Katkak napisał(a)

Sylwuś wiem, że teraz ta biel bije po oczach, ale jak napisałaś - spatynuje. Najbardzoej chciałam takie kamyczki jak ma Zbysiu - kolorowe małe otoczaki, ale takich u mnie nie było. Wybór był taki: białe, albo białe

Nie spatynują tylko zajdą zielonym glonem.. nie do umycia.. osobiście nie lubię tych białych kamyków .. ze względów praktycznych

Ale oko jest super Masz ryby..czy Ci odłowić jak będę jechać .. bo gdzieś w najbliższym czasie muszę gonić przez D.
Dziś 2 piękne ryby pochowałam, czyli wykopałam dziurę w ziemi i srrru.. a tu jedna zaczyna skrzelami machać.. wiec bieg po wiadro z wodą i reanimacja.. odżyły.
Głupie wskoczyły do koszyka z roślinka która byłą na płyciźnie i się zaklinowały.. myślałam, że nie żyją.. bo ani dygnęły.

Jak nie kota to ryby... i jeszcze jedna kota mi dziś wpakowała sie do domu..dzika..
abiko 14:08, 04 lip 2017

Mira cudne fotki wstawiłaś I to prawda z KAsiną wyobraźnią, ma niesamowitą, tego jej najbardziej zazdroszczę (oprócz fryzury i ciągłego uśmiechu na twarzy;.

Bierz Kasia rybki od Ani, przecież ona ma taaakie cudne
Pszczelarnia 15:14, 04 lip 2017

Katkak napisał(a)
zdjęcia mikro łączki ze specjalną dedykacją dla Ewci z Pszczelarni

Łączka w skrzyni! Dziękuję. Same fajne kwiatki. I jeszcze szałwię trójbarwną można wsiać.