Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 19:02, 28 wrz 2013

bogumila 22:08, 28 wrz 2013

Miałam dzisiaj dłuuuuuugi spacer.Wybrałam jedną fotkę,która bardzo mnie się bardzo podoba.Pozdrawiam.
gdzie_idziesz 22:18, 28 wrz 2013

Jeju, super będzie to drzewko.
Chętnie bym sobie posiedziała w Twojej kuchni. Uwielbiam takie klimaty. Moja też dobrze by wyglądała trochę bardziej "zagracona", ale myśl o myciu i odkurzaniu tych wszystkich drobiazgów mnie przeraża i odsuwa od tego pomysłu.
Na tegoroczyny urlopie spotkaliśmy panią, która miała tak urządzoną letnią - kuchnio- jadalnię. W altance. Godzinami można było wyszukiwać pochowane skarby. Wszystko czyściutkie. Miedziane rondle błyszczące jak lustro. Opowiadała, że średnio raz w tygodniu to sprząta. Rądle poleruje specjalną pastą. Do tego prowadzi agroturystykę. Nie wiem jakim cudem ona wszystko to robi.
Katkak 22:43, 28 wrz 2013

bogumila_bienko napisał(a)
Miałam dzisiaj dłuuuuuugi spacer.Wybrałam jedną fotkę,która bardzo mnie się bardzo podoba.Pozdrawiam.

O tak, ja też uważam, że to jeden z najpiękniejszych ogrodów - Kasi z Krakowa. Trochę nawet próbuję odgapiać, ale nieudolnie mi to idzie
Katkak 22:45, 28 wrz 2013

gdzie_idziesz napisał(a)
Jeju, super będzie to drzewko.
Chętnie bym sobie posiedziała w Twojej kuchni. Uwielbiam takie klimaty. Moja też dobrze by wyglądała trochę bardziej "zagracona", ale myśl o myciu i odkurzaniu tych wszystkich drobiazgów mnie przeraża i odsuwa od tego pomysłu.
Na tegoroczyny urlopie spotkaliśmy panią, która miała tak urządzoną letnią - kuchnio- jadalnię. W altance. Godzinami można było wyszukiwać pochowane skarby. Wszystko czyściutkie. Miedziane rondle błyszczące jak lustro. Opowiadała, że średnio raz w tygodniu to sprząta. Rądle poleruje specjalną pastą. Do tego prowadzi agroturystykę. Nie wiem jakim cudem ona wszystko to robi.

Jak kiedyś będziesz w Dębicy to zapraszam. Posiedzimy i wypijemy kawkę. Pomożesz mi ścierać kurze. Żartowałam
Katkak 10:57, 29 wrz 2013

atkindia, wczorajszy zbiór
Zebrałam dwie te gliniane miseczki
Katkak 11:03, 29 wrz 2013

Po wykorzystaniu boków i półek na "okiennice" do okienek tyle zostało ze starej, wysłużonej wiklinowej półeczki. Żal mi było wyrzucić, więc... a, niech sobie stoi
malgorzata_s... 12:57, 29 wrz 2013

Fajnie wygląda. Pozdrówka.
Katkak 14:35, 29 wrz 2013

Też pozdrawiam Gosiaczku i życzę miłej niedzieli
Katkak 15:11, 29 wrz 2013

Mój kwiatuszek stoi już sobie na miejscu docelowym - na parapecie w kuchni
A tu jeszcze kompozycja z patoli w łazience. Może bez szału, ale podobno siła tkwi w prostocie