Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

sylwia_slomc... 21:56, 04 paź 2015

Ależ masz grzybiarnię - też oryginalna dekoracja jesienna - tylko na dzieciaki uwaga!
AnnaCh 21:56, 04 paź 2015

Kasiu, no właśnie moje to też po latach takie drapaki są Mówisz, że po kwitnieniu wyciąć im z połowę starych pędów?
marzena 23:52, 04 paź 2015

witaj, mały spacerek zaliczony, miłe jesienne klimaty, widzę, że Anię odwiedziłaś
muszę częściej zaglądać, to w końcu niedaleko ode mnie
Edyta10 21:23, 05 paź 2015

Kasiu jakie ładne grzybki Ci urosły świerk bardzo ładny, a astry też mam pierwszy raz w tym roku
Mala_Mi 23:12, 05 paź 2015

Kasiu, ja krzewuszkę przycięłam do ziemi.. bo się zrobił drapak, bardzo ładnie odbiła, tylko w pierwszym roku nie kwitnie. A cięłam ostro bo miałam ją wyciepać .. a ona się nie daje. Teraz zrobiła się ładna i .. czekam co z nią robić.
Katkak 15:22, 06 paź 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ależ masz grzybiarnię - też oryginalna dekoracja jesienna - tylko na dzieciaki uwaga!

Szkoda, że to nie rydze . Podsmażone na masełku mmmmmmm, rozmarzyłam się
Katkak 15:23, 06 paź 2015

AnnaCh napisał(a)
Kasiu, no właśnie moje to też po latach takie drapaki są Mówisz, że po kwitnieniu wyciąć im z połowę starych pędów?

Ania ja cięłam pół krzewu w jednym roku, pół w obecnym i teraz jest ładna. Ale Ania poniżej napisała, że ona ciachnęła całą przy ziemi. Tylko obawiam się, że teraz jest już za późno na cięcie. Ciachnij ją w przyszłym roku po kwitnieniu.
Katkak 15:25, 06 paź 2015

marzena napisał(a)
witaj, mały spacerek zaliczony, miłe jesienne klimaty, widzę, że Anię odwiedziłaś
muszę częściej zaglądać, to w końcu niedaleko ode mnie

Marzenka mały spacerek, bo u mnie nie ma gdzie większych przebiegów robić . Zaglądaj często, a najlepiej w realu. Zabierz Mirę i wpadnijcie. Trochę będę onieśmielona mając w pamięci Wasze ogrody i mój wieeeelce niedoskonały, ale pracuję nad nim i będzie tylko lepiej .
Katkak 15:28, 06 paź 2015

Edyta10 napisał(a)
Kasiu jakie ładne grzybki Ci urosły świerk bardzo ładny, a astry też mam pierwszy raz w tym roku

Astry są śliczne, muszę postarać się o więcej. Widziałam ostatnio u Irenki z Miłkowa takie piękne . Taki śliczny świerk mam dzięki Małej Mi i jeszcze roślinkami mnie obdarowała . Pozdrawiam.
Katkak 15:29, 06 paź 2015

Mala_Mi napisał(a)
Kasiu, ja krzewuszkę przycięłam do ziemi.. bo się zrobił drapak, bardzo ładnie odbiła, tylko w pierwszym roku nie kwitnie. A cięłam ostro bo miałam ją wyciepać .. a ona się nie daje. Teraz zrobiła się ładna i .. czekam co z nią robić.

Ania moje też już wygląda jak człowiek . I też się zastanawiam gdzie ją przesadzić, bo wkurza mnie, że rośnie mi w tym miejscu, w którym rośnie . Buziaki .