Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje trudne początki, domek przy lesie.

Moje trudne początki, domek przy lesie.

asiach 18:54, 18 maj 2014

Bukszpan - zostaw nie wykopuj pochonie. Przytnij i zobacz czy ruszy. Jak będzie brązowiał to wtedy. Zawsze zdążysz wyrzucić. Mnie się wydaje, że za szybko go formowałaś, zanim ruszył i przyszedł przymrozkiem i świeże końcówki przymroziło
asiach 18:56, 18 maj 2014

Rabata bardzo ładnie wyszła
asiach 20:43, 18 maj 2014

Lucynko u siebie wkleiłm fotkę z gałązką właśnie takiego derenia tylko trochę starszego i zaznaczyłam oczka. Tam są takie przęsełka łatwo je dostrzec.
Przepraszam za takie tłumaczenie, ja się wymądrzam a Ty może wiesz
Luckaa 21:38, 18 maj 2014

Dziewczynki, wydaje mi się że on nie jest przymrożony ani nic w tym stylu, rośnie w tym miejscu już jakiś czas, tzn od jesieni, ale on był wrecz wyrwany ze starego miejsca, po prostu teście kupili opuszczony dom i rósł na środku wejścia, stary zaniedbany, i tak jak się dało go przetransportowaliśmy, kilka dni był nie wkopany, i wkońcu go wkopałam, aczkolwiek nie nastawiałam się, dałam mu szanse, ale chyba nic z tego nie bedzie
asiach 08:14, 06 cze 2014

Życzę wypoczynku na łonie przyrody i miłego weekendu
Luckaa 12:32, 09 cze 2014

Ojej ostatni post prawie miesiąc temu, zagladam regularnie, ale brak czasu na napisanie kilku zdań, brak na wszystko czasu, a jak się znajdzie to pedze do roślinek, rabata po wschodniej stronie podwórka

Rabatka przy zjezdżalni po wielu metamorfozach, ostatecznie wygląda tak, wysadziłam z niej berberysy i zmniejszyłamją ze względu na dzieci, wsadziłam za to trzmieliny żeby rozjasnic ten kącić, bede je formować kulki,

Przegląd ukorzenianych roślinek, troche się ukorzeniło bukszpanów, trzmielin, i te zielone winogrona, zapomniałam o nich i wystawiłam ze w kwietniu na zewnątrz, i nie zmarzły

kitek81 22:15, 09 cze 2014

no popatrz popatrz, cichutko siedzi, a ile się narobiła
rabatki super, a jak roślinki się rozrosną będzie ekstra!
gratuluję ukorzenionych roślinek! lepiej Ci to wychodzi niż mi a takie miałaś obawy
pozdrawiam i pisz częściej
Luckaa 09:44, 13 cze 2014

Taką kompozycje sobie zrobiłam przy wejściu do domu, taki misz masz troche

Tak mogłyby kwitnąć wszytskie moje lobelki

Niektóre kwitną tak, czekam aż się rozbujają

Smolinosy, które u mnie bardzo szybko się rozmnażają

I królowe róze, których nie chciałam, mama kupila, i jakoś przetrwały zime

I prezent urodzinowy od mężą, clematis i hortensja, tylko jakaś inna, może pnąca?

marta_d 09:56, 13 cze 2014

Luckaa napisał(a)
Taką kompozycje sobie zrobiłam przy wejściu do domu, taki misz masz troche

Tak mogłyby kwitnąć wszytskie moje lobelki

Niektóre kwitną tak, czekam aż się rozbujają

Smolinosy, które u mnie bardzo szybko się rozmnażają

I królowe róze, których nie chciałam, mama kupila, i jakoś przetrwały zime

I prezent urodzinowy od mężą, clematis i hortensja, tylko jakaś inna, może pnąca?

Lucka u mnie też lobelie były takie mizeroty, ale się wzięły, poczekaj chwilę i będą bujne
eda 10:58, 13 cze 2014

Kompozycja superaśna i piękne smolinosy ładny kolorek mojego zciął grad i muszę zobaczyć bo jeden został z pąkami ale mam inny kolorek chyba i nazywa się lilia azjatycka to chyba potocznie smolinosy Pozdrówka u mnie pada drobny deszczyk