Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 10:59, 30 kwi 2018

Catalinasdiary napisał(a)
Ale pięknie u Ciebie, fajne zestawienie derenia i bergenii. I ten ptak też pasuje u Ciebie, choć sama nie lubuję się w takich ozdobach.

Dziękuję za miłe słówka no nie każdemu takie ozdoby się podobają, no porostu trzeba lubić
asiak 11:05, 30 kwi 2018

Jakby wszystkim podobało się to samo, byłoby nudno
paulina_ns 11:08, 30 kwi 2018

asiak napisał(a)
Jakby wszystkim podobało się to samo, byłoby nudno

Asiu dokładnie, ja się nie złoszczę jak ktoś mi napisze słowa krytyki, często my nie zauważamy tego co widzą inni, lepiej walić prosto z mostu
paulina_ns 11:21, 30 kwi 2018

A co do gustów, ogarnęłam dom, zrobiłam pranie i pojechałam się przejechać do pobliskich szkółek, oczywiście w celu tylko oglądnięcia co ciekawego jest, no i oczywiście w razie czego wybrałam pieniądze, ale to tylko w razie czego spacerując nawet ucieszyłam się,że wyrobił mi się w miarę gust ogrodowy i nie podoba mi się wszystko, chodziłam sobie tak i chodziłam, uwagę moją głównie przyciągały klony palmowe, ale ceny ponad 200 zł odstraszały, tak więc skierowałam się już do wyjścia, jak przyświeciło pięknie słońce i oświetliło jego - malutki, chudziutki, stał samotnie pośród jałowców, ale się nie dałam, wsiadłam do samochodu i odjechałam...po 1 km zawróciłam po niego i tak wrócił ze mną, a od jutra idę na jakąś terapię

Zana 11:23, 30 kwi 2018

Paulinka no padłam. Pisana mu byłaś po prostu
Monia81 11:26, 30 kwi 2018

Superowy no szkoda by było go nie przytulić do siebie, skoro taki fajny egzemplarz a taka terapia zwana ogrodniczkowaniem i zakupami najlpsza moim zdaniem
paulina_ns 11:43, 30 kwi 2018

Zana napisał(a)
Paulinka no padłam. Pisana mu byłaś po prostu

Aniu Ty się ze mnie śmiej przecież to już choroba jest jak tak dalej pójdzie, będę sadziła roślinę na roślinie...
paulina_ns 11:46, 30 kwi 2018

Monia81 napisał(a)
Superowy no szkoda by było go nie przytulić do siebie, skoro taki fajny egzemplarz a taka terapia zwana ogrodniczkowaniem i zakupami najlpsza moim zdaniem

Monia no fakt przyznać mu trzeba,że urokliwy jest, wszystko przez te słońce, jakby nie zaświeciło pewnie bym go nie zauważyła i teraz znów będę musiała przed mężem się tłumaczyć chyba,że mu powiem,że ten obok samosiejke wysiał haha.
Zana 11:50, 30 kwi 2018

Wiem. Sama tej chorobie uległam w sobotę. Chciałam klona Trompenburga no i kupiłam. Ale dopiero w domu zajarzyłam, że chciałam żeby miał inny pokrój. Żądza posiadania przyćmiewa myślenie. Serby chciałam no i kupiłam, tylko że teraz myślę, że mogłam odpuścić i kupić gdzie indziej większe. Będę czekać do emerytury, żeby urosły i zasłoniły to co mają zasłonić!
Anda 12:38, 30 kwi 2018

Pieknego klonika przygarnelas

Co do larwy, to dobrze zrobilas obcinajac wszystkie liscie i pozbywajac sie osobnika Nie wiem, niestety, co to za jeden.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies