To zestawienie bergenii z dereniem wyszło świetnie!
Przygladam się liściom przywrotnika, bo coś podobnego mi rośnie a ja nie kupowałam przywrotnika. Może jakiś gratis z innej sadzonki. Jakie róże wybrałaś do koła?
Cześć Marzenka! Fajnie,że wróciłaś coś długo zbierałaś się po tej zimie no u mnie kolejne rewolucje, przecież ogrodnik nie usiedzi na miejscu rabata z kołem to już taka ostatnia, niby dużo miejsca mam, ale tył już prawie cały zapełniony lecę zerknąć co się dzieje u Ciebie mam nadzieję,że już z nami zostaniesz
Martynka mi też bardzo podoba się zestawienie bergeni i derenia,muszę jeszcze dokupić kilka szt bergeni, bo obok jednego rośnie drugi, a on takiego towarzystwa już nie ma przywrotnik u mnie od kilku tygodni jest dopiero, więc nic na jego temat nie wiem, może skądś Ci się wysiał? do koła planuje dać dwa krzaczki róży desdemona, niestety w f jest już niedostępna i muszę czekać...
Witaj Aniu, dziękuję bardzo za miłe słowa są dla mnie motywacją no popatrz, też je widziałaś w Niemczech, czy tutaj w Polsce? Ten drugi też był, bo właśnie mi znajomy mówił,że był jeszcze taki z podniesioną głową