Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

MirellaB 22:48, 10 cze 2018

A tutaj róża piano, no ona jest cudna moim zdaniem

Paulinka Wedding Piano też mnie nie zachwyca. Na zdjęciach szkółki dużo ładniej się prezentuje niż w realu. Moja identyczna jak Twoja.

I znowu odnośnie Piano. Taką czerwoną miałam w pierwszym roku i dla tego koloru ją kupowałam. Mimo, że zmieniła kolor to i tak u mnie ma nr 1.

Wstawię później zdjęcia - zajrzyj
margaretka3 08:34, 11 cze 2018

paulina_ns napisał(a)

Tak Gosiu to stipa,cudna jest,ale skoro ją masz to zapewne sama o tym dobrze wiesz

Wreszcie miałam wolniejszy weekend i spokojnie usiadłam w ogrodzie na kilka minut, a i stipie się przyjrzałam. Wygląda identycznie. Że też człowiek taki zabiegany...
Ale wczorajsza ulewa stipę powaliła, mam nadzieję, ze jak wyschnie, to się podniesie
BasiaLT 08:48, 11 cze 2018

Paulinko twój ogród prezentuje się naprawdę pięknie. I jak efekt "nocny" lamp? myślę że jesteś zadowolona.
Kawa 10:31, 11 cze 2018

PAula
piękne foty
znowu róże zamawiasz????
moze coś bym wzięła hmmmm
paulina_ns 12:09, 11 cze 2018

Zana napisał(a)
Paulinka, długo mnie nie było na O. i nadrabiam zaległości. Przyłączam się do zachwytów nad domkiem dla dzieciaczków, no super jest. Róże, no cóż można napisać innego o różach, jak tylko to że są cuuuudowne. U mnie cztery Lavender Ice strajkują w tym roku, za to cztery przesadzone w ubiegłym roku na nową różankę ładnie pączkują. Tamte cztery też muszę przesadzić.

Aniu fajnie,że już jesteś wakacje czas zacząć? ja jeszcze 2 tygodnie z jednej strony nie mogę się już doczekać, a z drugiej jak będą się tak chłopaki kłócić przez 2 miesiące jak teraz to zwariuje dziękuję za miłe słówka, u mnie odpukać lavender ślicznie rosną, za to pashmina się buntuje i nie ma ani jednego pąka kwiatowego...
paulina_ns 12:12, 11 cze 2018

MirellaB napisał(a)

Paulinka Wedding Piano też mnie nie zachwyca. Na zdjęciach szkółki dużo ładniej się prezentuje niż w realu. Moja identyczna jak Twoja.

I znowu odnośnie Piano. Taką czerwoną miałam w pierwszym roku i dla tego koloru ją kupowałam. Mimo, że zmieniła kolor to i tak u mnie ma nr 1.

Wstawię później zdjęcia - zajrzyj

Mirelka mi się ta róża w ogóle nie podoba, gdyby nie to,że sporo urosła pewnie bym ją wywaliła, ale jakoś mi jej szkoda, ma wolę życia w końcu Piano śliczna, ma piękny kształt kwiatu, zresztą masz to wiesz lecę do Ciebie
paulina_ns 12:16, 11 cze 2018

margaretka3 napisał(a)

Wreszcie miałam wolniejszy weekend i spokojnie usiadłam w ogrodzie na kilka minut, a i stipie się przyjrzałam. Wygląda identycznie. Że też człowiek taki zabiegany...
Ale wczorajsza ulewa stipę powaliła, mam nadzieję, ze jak wyschnie, to się podniesie

Gosiu ja wiem co się dzieje w ogrodzie tylko wtedy jak robię zdjęcia rabaty zachwaszczone, pasowało by ogarnąć ogród, ale jakoś zawsze czasu brakuje..u nas wczoraj popadało całą minutę a co do stipy podniesie się na pewno
paulina_ns 12:17, 11 cze 2018

BasiaLT napisał(a)
Paulinko twój ogród prezentuje się naprawdę pięknie. I jak efekt "nocny" lamp? myślę że jesteś zadowolona.

Dziękuję bardzo no efekt fajniutki tylko sprzydałoby się więcej tylko gdzie? Ja już miejsca na rośliny nie mam, a co dopiero na takie kule
paulina_ns 12:20, 11 cze 2018

Kawa napisał(a)
PAula
piękne foty
znowu róże zamawiasz????
moze coś bym wzięła hmmmm

Kamilka no właśnie się zastanawiam...potrzebuję w sumie dwóch róż, jednej pnącej, a drugiej żeby do koła dać. Więcej nie wcisnę, dzisiaj pojechałam kupić mospilan i skusiłam się jeszcze na maleńką novalis a Tobie jakie chodzą po głowie?
MirellaB 12:26, 11 cze 2018

paulina_ns napisał(a)

Mirelka mi się ta róża w ogóle nie podoba, gdyby nie to,że sporo urosła pewnie bym ją wywaliła, ale jakoś mi jej szkoda, ma wolę życia w końcu Piano śliczna, ma piękny kształt kwiatu, zresztą masz to wiesz lecę do Ciebie

Paulinka też masz takie dobre serce dla roślin jak ja - szkoda wywalić jak roślinka chce żyć

Jakie jeszcze róże planujesz kupić? Pamiętam jak nie miałaś ich wcale i zaczynałaś dopiero z nimi przygodę, a teraz to z Ciebie prawdziwa różana miłośniczka