Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Iwona100 22:43, 13 cze 2018

Ja też mam hałaśliwą sunię Yorka .Ostatnio z drugą moją sunią dobierały się do moich hakonek / widać ,że im smakują / ,ale dostały słowną reprymendę .Wiadomo,że zwierzaki nie wiedzą ,że coś nam niszczą,dlatego trzeba je uczyć co wolno,a co nie. One są mądre i z czasem się nauczą.

Paula , Mrokasia - dzięki za informacje o sesleriach. Na pewno je kupię.
basia3012 00:28, 14 cze 2018

Paulinko, palenisko piękne, aż żal rozpalać ogień.
Chwalicie dziewczyny Seslerię jesienną. Nie znam tej trawki ale chyba ją zamówię. Tylko czy na wrzosowisku będzie dobrze jej? Pozdrawiam.
Kasiolaaa 06:45, 14 cze 2018

Paulinko mam giardinie u siebie co prawda 2 lata dopiero a juz ją kocham u mnie przy altance chodz do mnie oblukasz
BKosimkArt 06:54, 14 cze 2018

O jaka fajna sunia! Też mam taką ale moja nie krzyczy bardzo...
kasja83 07:28, 14 cze 2018

paulina_ns napisał(a)

Mam jeszcze jednego tylko mniejszego, sama nie wiem który większy rozrabiaka, ta mniejsza na pewno więcej hałasu robi no i poluje na ptaki

Też mam takiego małego ujadacza-westa Szaleństwo z tym psem jest-ale też mnóstwo radości
Iwona100 09:39, 14 cze 2018

Mój York Maja to niesamowity pieszczoch - uroczo się przytula.Pierwszy raz mam aż takiego słodziaka.
MirellaB 09:53, 14 cze 2018

Tej psinki u Ciebie wcześniej nie widziałam
paulina_ns 11:54, 14 cze 2018

Iwona100 napisał(a)
Ja też mam hałaśliwą sunię Yorka .Ostatnio z drugą moją sunią dobierały się do moich hakonek / widać ,że im smakują / ,ale dostały słowną reprymendę .Wiadomo,że zwierzaki nie wiedzą ,że coś nam niszczą,dlatego trzeba je uczyć co wolno,a co nie. One są mądre i z czasem się nauczą.

Paula , Mrokasia - dzięki za informacje o sesleriach. Na pewno je kupię.

Iwonko u mnie york na szczęście szkód w roślinach nie robi, czasem tylko jakiś dołek wykopie no i korę roznosi i gryzie no ale wiadomo mając psy w ogrodzie różnych rzeczy można się spodziewać

A co do sesleri kup naprawdę warta jest polecenia
paulina_ns 11:56, 14 cze 2018

kaz742011 napisał(a)

Lubię takich małych krzykaczy .

Kochane są i strasznie wierne z nich maluchy, moja chodzi za mną krok w krok także mam dwa cienie Wiktorie i ją
paulina_ns 12:06, 14 cze 2018

basia3012 napisał(a)
Paulinko, palenisko piękne, aż żal rozpalać ogień.
Chwalicie dziewczyny Seslerię jesienną. Nie znam tej trawki ale chyba ją zamówię. Tylko czy na wrzosowisku będzie dobrze jej? Pozdrawiam.

Dziękuję Basiu, palenisko już gotowe czeka na weekend seslerię zamów sobie, super jest, ja ją mam w dwóch miejscach i ślicznie rośnie. Hmmm...wrzoskowisko mówisz? Z tego co dobrze kojarzę wrzosy lubią kwaśna ziemię tak? Do końca nie wiem, jak będzie rosła w takich warunkach, musisz pytać tutaj bardziej doświadczonych