Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 12:06, 14 cze 2018

Kasiolaaa napisał(a)
Paulinko mam giardinie u siebie co prawda 2 lata dopiero a juz ją kocham u mnie przy altance chodz do mnie oblukasz

Byłam, widziałam cudna
paulina_ns 12:07, 14 cze 2018

BKosimkArt napisał(a)
O jaka fajna sunia! Też mam taką ale moja nie krzyczy bardzo...

Moja więcej hałasu robi niż ta druga
paulina_ns 12:08, 14 cze 2018

kasja83 napisał(a)

Też mam takiego małego ujadacza-westa Szaleństwo z tym psem jest-ale też mnóstwo radości

Chyba wszystkie małe pieski takie hałaśliwe są ale są tak kochane,że nie da się ich nie kochać
paulina_ns 12:10, 14 cze 2018

MirellaB napisał(a)
Tej psinki u Ciebie wcześniej nie widziałam

Mirelka ona z nami już 4 lata jest, rok później kupiliśmy owczarka
paulina_ns 12:13, 14 cze 2018

U nas od rana deszcz w końcu porządnie wszystko podlewa byłam z synem u dentysty rano i przy okazji odwiedziłam dwie szkółki, oczywiście z pustymi rękami nie wróciłam udało mi się kupić w końcu szałwię 7 szt i skusiłam się na śliczną tawułkę z różowymi pióroszami, tylko proszę powiedzcie mi dziewczyny jak wysoka taka tawułka rośnie? Ta kupiona jest już spora, a nie wiem czy jeszcze urośnie?
mrokasia 12:41, 14 cze 2018

paulina_ns napisał(a)
U nas od rana deszcz w końcu porządnie wszystko podlewa byłam z synem u dentysty rano i przy okazji odwiedziłam dwie szkółki, oczywiście z pustymi rękami nie wróciłam udało mi się kupić w końcu szałwię 7 szt i skusiłam się na śliczną tawułkę z różowymi pióroszami, tylko proszę powiedzcie mi dziewczyny jak wysoka taka tawułka rośnie? Ta kupiona jest już spora, a nie wiem czy jeszcze urośnie?

mmmm, zakupy
mmmm, deszcz

trudno przewidzieć jaka wysoka urośnie, one chyba największe to z kwiatami do 90cm dorastają... raczej trzeba jej zapewnić sporo miejsca wszerz, moje sadzone w zeszłym roku spokojnie mają jakieś 60cm
paulina_ns 19:24, 14 cze 2018

mrokasia napisał(a)

mmmm, zakupy
mmmm, deszcz

trudno przewidzieć jaka wysoka urośnie, one chyba największe to z kwiatami do 90cm dorastają... raczej trzeba jej zapewnić sporo miejsca wszerz, moje sadzone w zeszłym roku spokojnie mają jakieś 60cm

Kasia żyć nie umierać kurcze to ona taka wielka jest hmm...na razie ws te wstrzymałam się z jej posadzeniem muszę jej miejsce znaleźć. A zakupy skromnez ale cieszą

paulina_ns 19:29, 14 cze 2018

Szałwia powędrowała w nóżki róż, a przy okazji musiałam najpierw wszystko wypielić chcąc ją posadzić, przy okazji zrobiłam kanciki i liczę teraz na kolejną dawkę deszczu

Mąż zrobił taką pergolę różyczce eden Rose ( chyba jeszcze nie pokazywałam)

paulina_ns 19:32, 14 cze 2018

Będzie w tej części szał jeźówkowy stipa w tym miejscu przechodzi samą siebie, zasłania róże, nawet ostrożka przy niej ledwo widoczna

paulina_ns 19:35, 14 cze 2018

Róża piano tym razem bez mszyc

Dzisiaj w ogrodniczym od razu rzuciła mi się w oczy, pierwsza moja myśl - jaka piękna róża, muszę ją mieć, czytam etykietę róża piano oczywiście nie kupiłam, bo już mam, tylko jej nie rozpoznałam