Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Kasiolaaa 17:05, 09 lip 2018

Paulinko wiesz ze kwiatuchy masz piekne ale ten domek poprostu mnie zachwyca i ta kolorystyka poprostu brak słow jak to slicznie spójnie wygląda i co robilas moze sałatki na zime ja dzisiaj kolejne 18 sloiczkow zrobilam juz mi wystarczy
paulina_ns 18:53, 09 lip 2018

nicol21 napisał(a)
Jezowek to trudno nie uwielbiac
swietne roze. a Wedding Piano masz pierwszy rok czy kolejny u siebie? ostatnio posadzilam i czekam na takie piekne bukiety, a cierpliwosc u ogrodnika to rzecz malo spotykana

swietne te nowe rabaty masz!

Dokładnie, tylko,że u nas w szkółkach najgorsze jest to,że kompletnie nie ma żadnego wyboru. Dzisiaj zjeżdżiłam kilka ogrodniczych i były dokładnie dwie różowe, żadnych innych a co do weeding piano u mnie drugi sezon i w tym roku zrobił się z niej już ładny, zwarty krzak, cały obsypany w kwiatach, także chociaż nie jest to łatwe musisz poczekać jeszcze rok
paulina_ns 19:48, 09 lip 2018

Kasiolaaa napisał(a)
Paulinko wiesz ze kwiatuchy masz piekne ale ten domek poprostu mnie zachwyca i ta kolorystyka poprostu brak słow jak to slicznie spójnie wygląda i co robilas moze sałatki na zime ja dzisiaj kolejne 18 sloiczkow zrobilam juz mi wystarczy

Kasiu nie robiłam, mam teraz czas spoczynku z przetworami taki wiesz kobiecy a u nas zawsze się mówi,że nie powinno się wtedy robić przetworów, bo mogą się zepsuć

A co do domku, został trochę podszlifowany przez męża, zmienił mu dach, wcześniej była zwykła papa teraz jest gont

paulina_ns 19:54, 09 lip 2018

A tutaj mój nowy nabytek i miejsce nad którym obecnie dumam co dać jej w nóżki?

Zakwitła novalis hmmm....jakoś nie zachwyca...za to na tą drugą różyczkę pashminę czekam niecierpliwie.

paulina_ns 20:45, 09 lip 2018

Jeżówkowy zawrót głowy, no ale w końcu to ich czas

paulina_ns 20:46, 09 lip 2018

paulina_ns 20:50, 09 lip 2018

I zaczynają hortensje Phantom, są wielkie,a to dopiero ich drugi sezon, w tamtym roku kupiłam sadzonki,które nie miały w ogóle kwiatów, w tym za to nadrabiają Kasiu dzięki, to u Ciebie je widziałam i zapragnęłam mieć

I różanka przy tarasie, zrobiła się całkowicie nie różana, teraz królują hortensje Bobo i inne rośliny.

paulina_ns 20:53, 09 lip 2018

Miejsca nie mam , a na zdjęciu wygląda tak pusto, chyba zacznę sadzić wszystko na środku miłego wieczorku
Magleska 22:16, 09 lip 2018

Jeżówki cudowne uwielbiam
Czytam ,że miejsca brak na nowe chciejstwa ,więc wymyśliłam Ci miejsce na nową rabatę hihi
Przy huśtawce możesz zrobić
Buziaki
jolka 22:18, 09 lip 2018

Fajny nowy nabytek Pojedziesz znów do dentysty, to na pewno coś w nóżki wypatrzysz hehe...
I jeżówkowo cudnie, te czerwone z hortensjami ładnie wyglądają.