Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

mrokasia 22:22, 09 lip 2018

Nie będę oryginalna - jeżówki super!
Narzekasz, że miejsca nie masz a na focie rzeczywiście sporo jeszcze miejsca widać . Możesz sadzić na środku, wokół domku, huśtawki albo poszerzać istniejące rabaty. W każdym razie - ja tam widzę jeszcze duuuuuużo miejsca .
22:42, 09 lip 2018
paulina_ns napisał(a)

Miejsca nie mam , a na zdjęciu wygląda tak pusto, chyba zacznę sadzić wszystko na środku miłego wieczorku

U mnie w szerokich kadrach podobnie, a miejsca też już brak
paulina_ns 07:39, 10 lip 2018

Magleska napisał(a)
Jeżówki cudowne uwielbiam
Czytam ,że miejsca brak na nowe chciejstwa ,więc wymyśliłam Ci miejsce na nową rabatę hihi
Przy huśtawce możesz zrobić
Buziaki

Dzięki Madziu haha no przy huśtawce trochę miejsca jest, na razie posadzona jest tam katalpa, ale nie zaprzeczam,że i tam coś niedługo powstanie, tylko muszę natchnienia dostać i ogród ogarnąć, mąż trochę po zakupach ogrodowych musi ochłonąć i można działać
paulina_ns 07:45, 10 lip 2018

jolka napisał(a)
Fajny nowy nabytek Pojedziesz znów do dentysty, to na pewno coś w nóżki wypatrzysz hehe...
I jeżówkowo cudnie, te czerwone z hortensjami ładnie wyglądają.

Jolu Ty się ze mnie nie nabijaj, nie moja wina,że przy dentyście tyle szkółek jest ale zwiedzając wczoraj szkółki w Sączu doszłam do wniosku,że zdecydowanie najlepszy wybór wszystkiego jest w Gołkowicach, także najprędzej to tam coś poszukam, albo zamówię od Finki
paulina_ns 07:49, 10 lip 2018

mrokasia napisał(a)
Nie będę oryginalna - jeżówki super!
Narzekasz, że miejsca nie masz a na focie rzeczywiście sporo jeszcze miejsca widać . Możesz sadzić na środku, wokół domku, huśtawki albo poszerzać istniejące rabaty. W każdym razie - ja tam widzę jeszcze duuuuuużo miejsca .

Kasiu miejsce jest, ale boję się,że jak tak "naciapciam" wszędzie to nie będzie ładnie no i mąż trochę się już buntuje,że mu tylko "przeszkody" robię przy koszeniu rabat już poszerzać nie będę, musiałabym wszystko przesadzać, a chce w końcu dać rosnąć roślinom i nimi się cieszyć.
Wiolka5_7 08:34, 10 lip 2018

Jeżówki masz śliczne i fajną hortkę na nóżce upolowałaś
Szerokie kadry boskie !!
alis 10:17, 10 lip 2018

paulina_ns napisał(a)
Jeżówkowy zawrót głowy, no ale w końcu to ich czas

Cudnie! Uwielbiam to połączenie.
Paula, ile zapłaciłaś za tę hortkę na nóżce i jak wysoka jest ta nóżka?
Planuję posadzić właśnie takie na nóżce przy placyku w liczbie 3, w nogach miałyby seslerię(już rośnie)no i może jakieś kwitnące powtykałabym tam.
paulina_ns 12:22, 10 lip 2018

Wiolka5_7 napisał(a)
Jeżówki masz śliczne i fajną hortkę na nóżce upolowałaś
Szerokie kadry boskie !!

Dziękuję Wiolu, może kiedyś będzie u mnie tak pięknie jak u Ciebie
paulina_ns 12:25, 10 lip 2018

alis napisał(a)

Cudnie! Uwielbiam to połączenie.
Paula, ile zapłaciłaś za tę hortkę na nóżce i jak wysoka jest ta nóżka?
Planuję posadzić właśnie takie na nóżce przy placyku w liczbie 3, w nogach miałyby seslerię(już rośnie)no i może jakieś kwitnące powtykałabym tam.

Alicjo dziękuję za miłe słówka Hortensję kupiłam za 70 zł, wysokość ma coś ponad metr. Myślę, że z seslerią będzie cudnie wyglądała, szkoda, że mam ją już w 3 miejscach, ale może jak nie dostanę the beatles posadzę jeszcze i w czwartym
paulina_ns 12:29, 10 lip 2018

U nas dzisiaj upalnie, duszno, a przede mną wielkie plany ogrodowe widoczne niżej na zdjęciu, czyli 3 kubiki kory rozsypanie jej to pikuś, ale przygotowanie rabat, czyli wyplewienie wszystkiego to już takie proste nie jest Liczę, że pomorduję się, a później będzie chociaż na miesiąc spokój z chwastami, sypie po 7 cm hihi

Trzymajcie za mnie kciuki i miłego dnia wszystkim życzę