Oj Kasiu w sprawie córki to już nie do mnie hihi no to na co czekasz?? bierz się do roboty !! Pamiętaj, że w razie czego do trzech razy sztuka
Kimono udało mi się kupić w Biedronce otworzyli nam ostatnio zdecydowanie za blisko, bez korków 5 minut samochodem, pod pretekstem zakupów na obiad byłam wczoraj, dzisiaj też, tylko te zakupy trochę zjeść się nie da wczoraj kimono, dzisiaj kupiłam
Hej Paula , widoki obejrzałam (cuudne ), córcię też (cuuudna ).
Ja jeszcze za cebule się nie biorę i generalnie mało co kupiłam - kilka opakowań Exoticów i Purple Pion. Biedronkę moją zamknęli bo rozbudowują więc nie mam gdzie przy okazji kupić cebulek . Muszę koniecznie kupić czosnki.
Dziękuję bardzo :* no blondynka z niej straszna niestety nie po mnie, ja szatynka jestem Jak widać i talentu do fryzur nie mam hihi nie cierpi włosów czesać, zawsze muszę szybko tylko je jakoś spiąć
Dzięki Kasiu za miłe słówka :* no ja coś tam kupiłam i posadziłam, ale kurczę żeby jakiś efekt był potrzebuję dużo więcej, ciekawa jestem czy pokażą się tulipany z tamtego roku jak nie wkurzę się, jednak co roku sadzić takie ilości to mało opłacalne
Dzięki Agnieszko, z trawnikiem nieźle się wczoraj namęczyłam, strasznie gesty die zrobił rabaty prawie ogarnięte, dzisiaj kolejna walka z chwastami przede mną miłego dnia!
o krokusy w nowej biederze? po ile te 50 sztuk?
za widoczek dziękuję
a rozchodnika chciałas tego ciemnego z czerwonymi kwiatuszkami? jakby co to wiosną