Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Magleska 20:03, 11 wrz 2018

Takie same domki w B... zakupiłam

Dynia świetna .......piekniutko u Ciebie , widoczki śliczne ......ja jeszcze ani jednej cebulki nie kupiłam ......może w sobotę na jakieś resztki się załapię
paulina_ns 06:42, 12 wrz 2018

Mari napisał(a)
Gdzie kupiłaś ten czarny szkielet domku w którym stoją białe figurki i kasztany??

Były jakiś czas temu w pepco widziałam też w jysku, ale tam droższe są.
paulina_ns 06:45, 12 wrz 2018

Zana napisał(a)

Paulinka, jak pięknie
Moja Lady musi dostać w przyszłym roku równie piękne "ubranie".

Dekoracje śliczne!
Miłego sadzenia życzę

Dzięki Aniu,no widzisz ja też mam swoją lady tylko w mniejszym wydaniu, no i moja w ubraniu co planujesz posadzić obok niej? Ja bym ją widziała wśród delikatnie falujących traw na wietrze, nie ma co ją za dużo ubierać, sama w sobie jest piękna
paulina_ns 06:49, 12 wrz 2018

anabuko1 napisał(a)
Dynia fantastyczna .
Podejrzewam,że waży nie mało.
To dzisiaj siłownię zaliczyłaś
Ogród jak zawsze piękny
Tulipany już sadzicie ??/
Ja jeszcze nie.Może na weekend posadzę.

Dzięki Aniu co do dyni koniecznie muszę zebrać nasionka z niej i posadzić w przyszłym roku, mniej wtedy zachodu będzie z jej przywiezieniem

No ja juz większą część, a właściwie całą posadziłam zostały mi jeszcze szachownice, tulipany botaniczne i krokusy, robię porządki na rabatach i przy okazji sadzę 2 w 1
paulina_ns 06:51, 12 wrz 2018

Magleska napisał(a)
Takie same domki w B... zakupiłam

Dynia świetna .......piekniutko u Ciebie , widoczki śliczne ......ja jeszcze ani jednej cebulki nie kupiłam ......może w sobotę na jakieś resztki się załapię

Madziu moje też z B. kupiłam je, a później nie wiedziałam gdzie je dać na razie stoją na tarasie w zimie schowam do domu

Za miłe słówka dziękuję i życzę miłego dnia, ja się zbieram powoli do szkoły
zoja 06:59, 12 wrz 2018

Jak Ty masz pieknie!
MirellaB 07:03, 12 wrz 2018

Paulinka ja w tym roku nie robię dekoracji jesiennych. Kompletnie opuściła mnie chęć robienia czegokolwiek w ogrodzie. Mam na tarasie na stole jednego kolorowego wrzosa i to wszystko. Pozdrawiam
Anitka 07:40, 12 wrz 2018

Jesień złota u ciebie i cudne kadry ją uchwyciłaś. Ja na razie cebul nie sadzę, bo ciężko wejść na rabaty. Ciasno. Poczekam do późnej jesieni, jak część będzie do wycięcia lub związania do więcej miejsca na przysiady będzie.

Ania z Ogrodu z rzeźbą różą 'Minervaą' mnie zaraziła. Miałam ją w planach przy Novalis posadzić na miejscu 'Lavender Ice', bo ta stanowczo na niska przy niej była. I widzę, że ty też u siebie masz taki duecik, wiec się tylko utwierdziłam, że dobrze, że ją zamówiłam, bo chyba podobne rozmiary będą osiągać.

"Lady" cudnie u ciebie ubrana.
Anitka 07:44, 12 wrz 2018

paulina_ns napisał(a)

Dzięki Aniu co do dyni koniecznie muszę zebrać nasionka z niej i posadzić w przyszłym roku, mniej wtedy zachodu będzie z jej przywiezieniem

No ja juz większą część, a właściwie całą posadziłam zostały mi jeszcze szachownice, tulipany botaniczne i krokusy, robię porządki na rabatach i przy okazji sadzę 2 w 1

Widzę, że też w jasne dynie poszałś. Ta jest boska. Też bym ją przytargała. U mnie w rozmiarze XXS i jedną ręka można podrzucać.
A można choć kilka ziarenek dostać. W zamian XXS oddam
Anda 07:57, 12 wrz 2018

Obejrzałam zaległe fotki. Mieszkasz w pięknej okolicy. Twój jesienny ogród prezentuje się doskonale
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies