No wiesz co! ja jeszcze tylko te trzy i koniec wystarczy mi tyle ile mam, lubię je, ale pomiędzy roślinami w razie gdy je coś łapie i liście stają się nie atrakcyjne nie widać ich
Ja jakoś nie umiem o nie dbać. Miałam zwykła,Bonica,kwitła baardzo obficie i długo,a ja przy małym dziecku nie miałam kiedy zebrać przekwitnięte kwiaty
Oddałam w dobre ręce.
Może kiedyś się skusze, ale u mnie to miejsca nie będzie na róże.
Pokochałam jeżówki i rozchodniki,i trawy
Witaj Paulino miłośniczko roż.To właśnie one mnie do Ciebie sprowadziły.Ślicznie w twym ogrodzie.Ja również różane zakupy poczyniłam tej jesieni.Róże afrodyte mam,piękny duży kwiat.
I wcale nie dziwię się tej Twojej miłości Ja jakimś tam kolekcjonerem ich nie jestem, ale lubię je w ogrodzie, powtykać gdzieś pomiędzy trawy i niech sobie rosną, ale faktycznie trochę uwagi potrzebują pryskanie na grzyba, na mszyce, wycinanie przekwitłych kwiatów no ale co zrobić jak się chce je mieć trzeba się poświęcić a co do dbania o nie zauważyłam,że podstawą jest dla nich słońce i glina.
Witaj no bo sama przyznaj jak można ich nie kochać? mówisz,że z afrodyty będę zadowolona? strasznie podoba mi się jej kolor na zdjęciach, już dawno chciałam ją zakupić, ale jakoś zawsze wybierałam inne, a Ty jakie kupiłaś? Chociaż nie wiem czy pytać,żeby znów losu nie kusić