Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

sarenka 15:02, 23 wrz 2018

Róże kupujecie, a ja się swojej w tym roku pozbyłam o oddałam
paulina_ns 15:08, 23 wrz 2018

sarenka napisał(a)
Róże kupujecie, a ja się swojej w tym roku pozbyłam o oddałam

No wiesz co! ja jeszcze tylko te trzy i koniec wystarczy mi tyle ile mam, lubię je, ale pomiędzy roślinami w razie gdy je coś łapie i liście stają się nie atrakcyjne nie widać ich
sarenka 15:20, 23 wrz 2018

Ja jakoś nie umiem o nie dbać. Miałam zwykła,Bonica,kwitła baardzo obficie i długo,a ja przy małym dziecku nie miałam kiedy zebrać przekwitnięte kwiaty
Oddałam w dobre ręce.
Może kiedyś się skusze, ale u mnie to miejsca nie będzie na róże.
Pokochałam jeżówki i rozchodniki,i trawy
adkawi 19:46, 23 wrz 2018

Witaj Paulino miłośniczko roż.To właśnie one mnie do Ciebie sprowadziły.Ślicznie w twym ogrodzie.Ja również różane zakupy poczyniłam tej jesieni.Róże afrodyte mam,piękny duży kwiat.
Kasia_CS 20:22, 23 wrz 2018

paulina_ns napisał(a)

Bo ta Kasia kusi i kusi! wszystko przez nią

No moja wina, biorę na klatę A jak złożę kolejne zamówienie to też powiem, tralala!
paulina_ns 20:45, 23 wrz 2018

sarenka napisał(a)
Ja jakoś nie umiem o nie dbać. Miałam zwykła,Bonica,kwitła baardzo obficie i długo,a ja przy małym dziecku nie miałam kiedy zebrać przekwitnięte kwiaty
Oddałam w dobre ręce.
Może kiedyś się skusze, ale u mnie to miejsca nie będzie na róże.
Pokochałam jeżówki i rozchodniki,i trawy

I wcale nie dziwię się tej Twojej miłości Ja jakimś tam kolekcjonerem ich nie jestem, ale lubię je w ogrodzie, powtykać gdzieś pomiędzy trawy i niech sobie rosną, ale faktycznie trochę uwagi potrzebują pryskanie na grzyba, na mszyce, wycinanie przekwitłych kwiatów no ale co zrobić jak się chce je mieć trzeba się poświęcić a co do dbania o nie zauważyłam,że podstawą jest dla nich słońce i glina.
paulina_ns 20:49, 23 wrz 2018

adkawi napisał(a)
Witaj Paulino miłośniczko roż.To właśnie one mnie do Ciebie sprowadziły.Ślicznie w twym ogrodzie.Ja również różane zakupy poczyniłam tej jesieni.Róże afrodyte mam,piękny duży kwiat.

Witaj no bo sama przyznaj jak można ich nie kochać? mówisz,że z afrodyty będę zadowolona? strasznie podoba mi się jej kolor na zdjęciach, już dawno chciałam ją zakupić, ale jakoś zawsze wybierałam inne, a Ty jakie kupiłaś? Chociaż nie wiem czy pytać,żeby znów losu nie kusić
paulina_ns 20:51, 23 wrz 2018

Kasia_CS napisał(a)

No moja wina, biorę na klatę A jak złożę kolejne zamówienie to też powiem, tralala!

No to dobrze,że chociaż się nie wypierasz i też przez drugą Kasię ona mnie znów giardiną kusiła zanim wyjechała, eh te Kaśki kusicielki
Kasia_CS 22:04, 23 wrz 2018

paulina_ns napisał(a)

No to dobrze,że chociaż się nie wypierasz i też przez drugą Kasię ona mnie znów giardiną kusiła zanim wyjechała, eh te Kaśki kusicielki

Ach no tak Ja Giardinę mam, ale młoda jeszcze, więc nie mogę o niej za wiele powiedzieć. I pomyśleć, że nie mamy z Kasią na imię Ewa
polinka 12:26, 24 wrz 2018

paulina_ns napisał(a)
Pierwszy dzień jesieni! Eh żegnaj lato pomimo słońca strasznie u nas zimno i wietrzenie, ale nie ma się co dziwić w górach spadł już śnieg! Zostawiam widoczek i miłego dnia wszystkim życzę

Taki masz widok z ogrodu??? Bosz...zazdroszczę takiej bliskości gór!!!