Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

sarenka 11:07, 27 wrz 2018

paulina_ns napisał(a)
Dziewczyny napisze zbiorowo, dziękuję Wam bardzo za wsparcie, trzymanie kciuków i dobre słowo, malutka już w domu, na szczęście wszystko dobrze się skończyło, dzisiaj mamy wizytę u pediatry w przyszłym tygodniu znów do chirurga, ale najważniejsze,że już wszystko dobrze buziaki!

Uffff kamień z serca!
Dużo spokoju teraz życzę
Zana 11:18, 27 wrz 2018

Zajrzałam i przeczytałam o wypadku. Dokładnie wyobrażam sobie co czułaś czekając na karetkę, każda minuta w takiej sytuacji ciągnie się niczym godzina. Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło. A z dziećmi tak już jest, żebyś się rozdwoiła, roztroiła to i tak nie upilnujesz.
Buźka.
paulina_ns 18:51, 27 wrz 2018

sarenka napisał(a)

Uffff kamień z serca!
Dużo spokoju teraz życzę

Dziękuję mam nadzieję, że faktycznie już nic się nie wydarzy, bo zwariuje
paulina_ns 18:53, 27 wrz 2018

Zana napisał(a)
Zajrzałam i przeczytałam o wypadku. Dokładnie wyobrażam sobie co czułaś czekając na karetkę, każda minuta w takiej sytuacji ciągnie się niczym godzina. Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło. A z dziećmi tak już jest, żebyś się rozdwoiła, roztroiła to i tak nie upilnujesz.
Buźka.

Aniu najgorsza jest ta niemoc ale dzięki Bogu wszystko dobrze się skończyło, teraz leczymy infekcję górnych dróg oddechowych, która wyszła w szpitalu. buziaki !
paulina_ns 18:57, 27 wrz 2018

Dzisiaj wyszłam dosłownie na 5 minut do ogrodu zobaczyć tylko co się w nim w ogóle dzieje. Zrobiło się szaro - buro i ponuro, wiatr wymęczył rośliny, róże, które kwitły zostały tylko wspomnieniem kolor wprowadza tylko moja dzielna pastelka i Stephanie nawet nie ma czemu zdjęcia zrobić

paulina_ns 18:58, 27 wrz 2018

paulina_ns 19:00, 27 wrz 2018

No i zapomniałam jeszcze o the fairy, malutka róża, ale cudna jest

Dziewczyny co to jest? zauważyłam to dzisiaj na magnolii?

paulina_ns 19:01, 27 wrz 2018

I pierwszy kwiat hortensji magical moonlight, druga też będzie miała jeszcze w tym roku kwiaty

i tyle nic więcej w ogrodzie się nie dzieje
adkawi 20:04, 27 wrz 2018

Witaj Paulinko bardzo się cieszę ze z mała już dobrze.Pokazujesz cudnaśne widoczki.U mnie the fairy bardzo lubiana w ogrodzie,roza niezawodna.No u mnie tez juz robi się nieciekawie,najbardziej teraz zdobią trawy.Z róż kwitną jeszcze okrywowe,savoy hotel i Munstead Wood ma jeszcze duzo pąkow.Ale czy zdąży zakwitnąć.
Planujesz jakieś zmiany na przyszły sezon?... oczywisie w ogrodzie
paulina_ns 20:45, 27 wrz 2018

adkawi napisał(a)
Witaj Paulinko bardzo się cieszę ze z mała już dobrze.Pokazujesz cudnaśne widoczki.U mnie the fairy bardzo lubiana w ogrodzie,roza niezawodna.No u mnie tez juz robi się nieciekawie,najbardziej teraz zdobią trawy.Z róż kwitną jeszcze okrywowe,savoy hotel i Munstead Wood ma jeszcze duzo pąkow.Ale czy zdąży zakwitnąć.
Planujesz jakieś zmiany na przyszły sezon?... oczywisie w ogrodzie

Cześć Adrianno nie wiem czy tylko mi się wydaje,że w tym roku zimie bardzo się spieszy? Widziałam,że w niektórych ogrodach są już przymrozki the fairy faktycznie bezproblemowa jest, a pomyśleć,że przeszło mi przez myśl, żeby oddać ją sąsiadce, ale bym żałowała myślę, że MW na pewno Ci jeszcze zakwitnie u mnie obydwie jeszcze dużo pączków mają. A co do zmian na pewno jakieś będą, chciałabym tył zostawić już w spokoju, a wziąść się za przód inaczej ogrodu nigdy nie skończę