adkawi
12:51, 24 wrz 2018
Paulo juz Ci piszę co zakupiłam,ale moze posiadasz. Na wiosne tego roku posadziałam:
pashmine
Aphrodite
Claire Marshall
Pashmina/ Pompon Flower Circus
Savoy Hotel
Munstead Wood
lawender ice,
hanymilk,
heidi klum,
biedermeier
stephanie baronin zu guttenberg
Ze wszystkich jestem mega zadowolona super rozyczki,pieknie rosną .Super sadzonki.Jak byś chciała nazwe szkółki internetowej to wyślę na priv.
Zakup jesienny to:
Geoff Hamilton (Ausham)
Soeur Emmanuelle - Dieter Muller
Parfum Flower Circus
Johann Wolfgang v. Goethe Rose
Chandos Beauty (Harmisty)
W moich ogrodzie pierwszymi rozami byl abraham derby i graham thomas.Niestety ta pierwsza mi się pochorowała i w końcu uschła w tym roku.Próbowałam ja ratować no ale niestety.Graham thomas pięknie rośnie nadal.Nie odpuściłam jednak i kupiłam jeszcze raz abrahama.Mimo szybko osypujących sie płatkow pachnie obłędnie no i kwiat piękny.Posadziłam ją przy tarasie. Mam jeszcze rosarium unteresn ,ascot,baronesse,leonardo da winci.Niektóre róże muszę poprzesadzać ponieważ rosną bardziej w cieniu i np rosarium pięknie kwitła ,a już w połowie sierpnia się pochorowała.
Ja wprawdzie dopiero zaczynam przygodę z różami,ale tak mnie to wkręciło ze szok.Przyznam ze kocham rownież hortensje,powojniki ,trawy.
Chciałam jeszcze dodać ze mieszkasz kochana w przepięknej okolicy.
pashmine
Aphrodite
Claire Marshall
Pashmina/ Pompon Flower Circus
Savoy Hotel
Munstead Wood
lawender ice,
hanymilk,
heidi klum,
biedermeier
stephanie baronin zu guttenberg
Ze wszystkich jestem mega zadowolona super rozyczki,pieknie rosną .Super sadzonki.Jak byś chciała nazwe szkółki internetowej to wyślę na priv.
Zakup jesienny to:
Geoff Hamilton (Ausham)
Soeur Emmanuelle - Dieter Muller
Parfum Flower Circus
Johann Wolfgang v. Goethe Rose
Chandos Beauty (Harmisty)
W moich ogrodzie pierwszymi rozami byl abraham derby i graham thomas.Niestety ta pierwsza mi się pochorowała i w końcu uschła w tym roku.Próbowałam ja ratować no ale niestety.Graham thomas pięknie rośnie nadal.Nie odpuściłam jednak i kupiłam jeszcze raz abrahama.Mimo szybko osypujących sie płatkow pachnie obłędnie no i kwiat piękny.Posadziłam ją przy tarasie. Mam jeszcze rosarium unteresn ,ascot,baronesse,leonardo da winci.Niektóre róże muszę poprzesadzać ponieważ rosną bardziej w cieniu i np rosarium pięknie kwitła ,a już w połowie sierpnia się pochorowała.
Ja wprawdzie dopiero zaczynam przygodę z różami,ale tak mnie to wkręciło ze szok.Przyznam ze kocham rownież hortensje,powojniki ,trawy.
Chciałam jeszcze dodać ze mieszkasz kochana w przepięknej okolicy.