A mi tego cały dzień brakowało teściowa żadnych kwiatów nie ma,rabat też nie, same tuje i trawę, jedynie przy oczku rosną jej hosty, więc nie miałam nic ciekawego do roboty.
Paula, ja w ub. roku kupowałam czosnki w Lidlu, i to jakoś pod koniec sezonu.
No tu Ci muszę powiedzieć, że we mnie nie masz żadnej konkurencji Nie planuję większych zakupów cebulowych w tym roku. Jeśli już to jakieś drobiazgi i to też pod koniec sezonu. We wrześniu będę się skupiać na krzaczkach/drzewkach owocowych W głowie mi kiełkuje winnica.. Ale chyba w tym roku nie dam rady
Jakbyś słyszała,że i w tym roku są, daj znać ok? Ja krzaczki/drzewka owocowe kupowałam na wiosnę w Parku M i powiem Ci,że w końcu w tym roku mieliśmy agrest,porzeczki,borowki, normalne krzaki i na pniu, także polecam, pychotka.
Ja porzeczki czerwone mam swoje, maliny też będę miała i borówki kupowałam wiosną, czekają w przechowalniku. A .. i jeszcze 3 aronie mam Chciałabym kupić porzeczkę czarną, jeżyny, agrest, drzewka owocowe. Nastawiałam się na zakupy internetowe, ale skoro mówisz o Parku M., to będę do nich zaglądać w tej sprawie
A jak tylko gdzieś zobaczę te czosnki, to Ci oczywiście napiszę
My na wiosnę za grosze kupowalismy tam krzaczki, także polecam. A truskawek nie chcesz? Mogłabym Ci dać kilka sadzonek,bo mi się namnozyly pomimo foli.