Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 10:25, 07 kwi 2016

Mam nadzieję, że Was nie zanudziłam, jak tak przepraszam . Miłego czwartku życzę .
Dominika11 10:26, 07 kwi 2016

zanudziła, no co ty gadasz ja jestem zachwycona i moze być jeszcze fotek duuuuuuuuuuuuuuuużo więcej
Kawa 10:32, 07 kwi 2016

super
paulina_ns 10:39, 07 kwi 2016

Dominika11 napisał(a)
zanudziła, no co ty gadasz ja jestem zachwycona i moze być jeszcze fotek duuuuuuuuuuuuuuuużo więcej

No to się cieszę, że nie zanudziłam hehe, wiecej zdjęć będzie jak ruszą tulipany, a za nimi cała reszta Domi mi klon coś tam powoli zaczyna pokazywać, że żyje, więc pewnie Twój na dniach też, ja go mam 3 rok i ani razu nie okrywałam, nawet w pierwszym roku, trochę wtedy przemarzł, ale ładnie odbił.
Dominika11 10:42, 07 kwi 2016

paulina_ns napisał(a)

No to się cieszę, że nie zanudziłam hehe, wiecej zdjęć będzie jak ruszą tulipany, a za nimi cała reszta Domi mi klon coś tam powoli zaczyna pokazywać, że żyje, więc pewnie Twój na dniach też, ja go mam 3 rok i ani razu nie okrywałam, nawet w pierwszym roku, trochę wtedy przemarzł, ale ładnie odbił.
mój ma pierwszą zime za soba, ale też go nie okryłam - mam nadzieje, że też odbije
paulina_ns 10:42, 07 kwi 2016

Kawa napisał(a)
super

Kamilka ta brązowa trawa to turzyca 'Amazon mist' już od środka zaczyna się zielenić. Co Ty gadasz, że nie umiesz !! Jak Ty już coś robisz to konretnie, a ja tak dłubie i dłubie tutaj od 3 lat już chyba Ale cieszę się z tego co już mam .
Kawa 10:43, 07 kwi 2016

paulina_ns napisał(a)

Kamilka ta brązowa trawa to turzyca 'Amazon mist' już od środka zaczyna się zielenić. Co Ty gadasz, że nie umiesz !! Jak Ty już coś robisz to konretnie, a ja tak dłubie i dłubie tutaj od 3 lat już chyba Ale cieszę się z tego co już mam .

ja jedną rabatę dłubię już 7 rok Paulinka i dalej jest źle i ona mi sen z oczu spędza
Dominika11 10:44, 07 kwi 2016

to ta turzyce Amazon sie ścina po zimie ???
paulina_ns 10:51, 07 kwi 2016

Dominika11 napisał(a)
to ta turzyce Amazon sie ścina po zimie ???

Domi różnie robią, ja gdzieś czytałam, że nie powinno się jej ścinać, ale pewności nie mam, najlepiej zapytać Anety ona bardziej doświadczona niż ja, u mnie są dopiero pierwszą zimę. A klonik na pewno da radę, w tym roku zima ciepła była
paulina_ns 10:54, 07 kwi 2016

Kawa napisał(a)

ja jedną rabatę dłubię już 7 rok Paulinka i dalej jest źle i ona mi sen z oczu spędza

Ja tak miałam z początkiem swojej, ile razy ją zmieniałam, to tak cud, że rośliny żyją ale w tym roku zrobiłam tak jak chciałam i już jej nie ruszam. No kurcze musi być dobrze i koniec, a jak jeszcze spać przez nią nie możesz, to już nawet dyskusji nie podlega.