No własnie kuszą bardzo, bo piękne kwiaty mają, ale zrobię tak jak piszesz i zaczekam na sezon i wtedy kupię. Ja też planuję do donicy dać i ustawić z przodu domu na schodach
To jest nie sprawiedliwe!! Tyle się u Ciebie dzieje, a nie masz swojego wątku ja do dzisiaj mam przed oczami jak mi wkleilas zdjęcie jak z katalogu, a później okazało się że to cześć Twojego ogrodu!
Co do ręki to bardzo niedobrze, czasem właśnie takie rzeczy nam się dzieją,a później wyleczyć już tak łatwo nie jest. Dlatego uważaj na siebie i odpoczywaj, zdrowie najważniejsze!
Anusia u mnie póki co szału nie ma, bo w sumie jak na razie zakwitly te dwa gatunki, ale zawsze coś ciekawa jestem tych zakupionych w B. bo jakieś takie liche i drobne się wydają, ale zobaczymy, może zaskoczą, oby
Dzieje się u mnie sporo ale podziwiać to jeszcze nie ma za bardzo co w dodatku musiałam przenieść wiele roślin na miejsce tymczasowe bo fundament będzie ocieplany także na kilku rabatach jest totalna demolka
Mam wątek na innym forum
Skrzynie ślicznie się zazieleniają. Zabezpieczałaś je folią kubełkową od środka? Ja dopiero mam surowe bele pocięte na wymiar... Echh, do przyszłej wiosny mi się z nimi zejdzie...
Fajnie, że patyki hortek puściły. Oby się ukorzeniły ładnie. Ja też wszystkie grubsze powtykałam w ziemię.