Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 08:10, 21 kwi 2016

MonikA napisał(a)

Paulinko to na pewno jest agrotkanina do okrywania roślin przed zimnem, wydaje mi się, że spokojnie raz okryte wystarczy, już raczej wielkich mrozów nie będzie.

Dzięki Monia, warzyw na razie nawet nie odkrywam, u nas wczoraj śnieg pruszyl
paulina_ns 08:17, 21 kwi 2016

MirellaB napisał(a)

Filemon pamiętam kilka ostrych ścięć z Twoją osobą, nie uczestniczyłam w tym, ale miałaś sporo racji. Ja zawsze lubię ludzi, którzy piszą to co uważają, obojętnie czy to się komuś podoba czy nie. Ja za swoją szczerość na O już też kilka razy po głowie dostałam i co - i nic nadal jestem i dobrze mi tu. Kto chce odwiedza, kto nie to nie, inni zaglądają nic nie pisząc i jest git

Kolejny raz Cię namawiam do założenia wątku Ździwisz się jak sporo gości będziesz miała

Mirellka zgadzam się z Tobą w 100 % Ja milion razy wolę szczere i bezpośrednie osoby, niż takie co przytakuja, a co innego myślą. Ale Ty wydajesz mi się osoba bezkonfliktowa, a jednak masz pazurki .
Dominika11 08:22, 21 kwi 2016

paulina_ns napisał(a)

Dzięki Monia, warzyw na razie nawet nie odkrywam, u nas wczoraj śnieg pruszyl
czyli przykrycie się przydało - u nas też dość chłodno dzisiaj rano zaledwie 2 st
paulina_ns 08:24, 21 kwi 2016

Filemon24 napisał(a)
Mirellko na razie to ja swój wątek u ortopedy otwieram haha z moją ręką jest masakra ja się ledwo ubieram a co mowa o jakichkolwiek robotach ogrodowych....
Zauważyłam, że to co myślą na ogrodowisku mogą pisać wybrani i jest ok moga kogoś zjechać i nikt nie stanie w obronie.... Ja teraz przyjęłam inną taktykę po prostu nie będę sie wdawać w dyskusje z agresywnymi ludźmi

Widzisz i są już 3 osoby chętne do odwiedzania Cie . Mnie samej dużo więcej osób nie odwiedza hehe. A co do ręki odpoczywaj! Nie dziwię się,że z Twoją ręką jest masakra jak prawie wszystko sama robisz! Praca w ogrodzie to ciężka praca i czasem właśnie można przyplacic zdrowiem. Trzymaj się cieplutko i buziaki.
paulina_ns 08:25, 21 kwi 2016

olga80 napisał(a)
O to miałaś uper gości ja myslę, że to jednak zazdrość mnie taka toksyczna wizyta czeka 01.05. już się psychicznie przygotowuję

Współczuję raczej przygotować się nie da, bo mimo spokoju jak ktoś coś palnie to sam nóż w kieszeni się otwiera .
paulina_ns 08:28, 21 kwi 2016

Dominika11 napisał(a)
czyli przykrycie się przydało - u nas też dość chłodno dzisiaj rano zaledwie 2 st

Domi w porównaniu z tą pogoda co już była to teraz jest zimnica . A najgorszy w tym wszystkim jest silny, arktyczny wiatr. U nas w nocy trochę cieplej, ale dzisiaj coś zapowiadają na -. Ja chcę już ciepelko
Dominika11 08:30, 21 kwi 2016

ja też - musimy wytrwać do połowy maja i miejmy nadzieje, że wtedy pogoda się ustabilizuje
paulina_ns 08:33, 21 kwi 2016

Dominika11 napisał(a)
ja też - musimy wytrwać do połowy maja i miejmy nadzieje, że wtedy pogoda się ustabilizuje

Eh to jeszcze 3 tygodnie
Dominika11 08:40, 21 kwi 2016

paulina_ns napisał(a)

Eh to jeszcze 3 tygodnie
jeszcze lub tylko - przeleci
paulina_ns 09:29, 21 kwi 2016

Dominika11 napisał(a)
jeszcze lub tylko - przeleci

Mam tylko nadzieję,że przez tą pogodę dużych strat nie będzie...