No to super, a jeszcze powiedz mi bo ja ją złożyłam na pół i w sumie wyszły jakby takie 2 warstwy mogą być, czy lepiej jeszcze raz przykryć jedna? Daj spokój ja jak wyszłam teraz psu jeść wynieść myślałam, że zamarzne i jeszcze oczywiście u nas ten nieszczęsny wiatr wieje
tak jak Jolka już napisała to przepuszcza powietrze więc nie trzeba odkrywać - z tego co zaobserwowałam u rolników i ogrodników czasem włóknina kilka dni leży bez ruszania i jest OK.
Nie wiem co z tą podwójną warstwą. Ja mam pojedynczą. Myślę, że przy takim zimnym powietrzu jak teraz to chyba może być podwójna. Ale jak słonko przyświeci, hmm.. nie wiem czy nie za ciepło będzie. Może ktoś się jeszcze wypowie.
Ja też Monia nawet nie wiedziałam,że takie są, dopiero w szkolce wpadły mi w oko i Pani właśnie mówila,że to aksamitki, tylko dosyć droższe niż te normalne, bo z tego co widziałam te zwykle były po 1,60, a te po 6 zł. Tak samo ostatnio w szkolce widziałam pelargonie angielska i również była dużo droższa, także jak widać co chwile coś nowego
Wiesz co... normalnie bym chyba szpica wyciela takiemu komuś. Chociaż jak znam życie to pewnie tak naprawdę bardzo jej sie podobało ale gul jej skoczył i zamiast pochwalić to skrytykowała.