Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 13:57, 04 cze 2016

Kawa napisał(a)
Super foty

Dzięki Kamilka
jolka 16:58, 04 cze 2016

O fajnie, kolejne drzewko w ogrodzie. Piękne są te wiązy, koło mojej pracy gość ma takiego dużego w ogrodzie, strasznie przyciąga wzrok, świeci jak jakaś żarówka Białe piwonie mamy praktycznie w takim samym stadium, i śliczne masz Paulinka te białe szałwie W ogóle wszystko ładniutkie...

paulina_ns 21:56, 04 cze 2016

jolka napisał(a)
O fajnie, kolejne drzewko w ogrodzie. Piękne są te wiązy, koło mojej pracy gość ma takiego dużego w ogrodzie, strasznie przyciąga wzrok, świeci jak jakaś żarówka Białe piwonie mamy praktycznie w takim samym stadium, i śliczne masz Paulinka te białe szałwie W ogóle wszystko ładniutkie...

To jest takie mini drzewko Jolu ale już je bardzo lubię. Dzisiaj u mnie piwonia pod koniec dnia ruszyła, myślę, że jeszcze gora dwa dni i zakwitnie.
paulina_ns 21:58, 04 cze 2016

Kamilka rośliny od Ciebie posadzone, zeszło mi z nimi do teraz, bo musiałam im jeszcze miejsce przygotować, DZIEKUJE CI BARDZO mam nadzieję,że będą zdrowo rosnąć, szałwie porządnie podlałam i zobaczymy. Buziaki.
zoja 09:41, 05 cze 2016

paulina_ns napisał(a)

Dziękuję bardzo mnie cieszy to co już mam, chociaż dużo pracy jeszcze przede mną. W tym roku mam nadzieję uda mi się skończyć tył, a w przyszłym czeka mnie jeszcze cały przód. Ale jak to zawsze powtarzam malutkimi kroczkami do celu

... domniemam, że przód będzie jeszcze piękniejszy - bo już większe doświadczenie ogrodowe masz
Karol99 09:53, 05 cze 2016

Świetne fotki. Wiąza dużo podlewaj, nie powinno wtedy tak przypalać.
paulina_ns 11:10, 05 cze 2016

Karol99 napisał(a)
Świetne fotki. Wiąza dużo podlewaj, nie powinno wtedy tak przypalać.

Dziękuję Karolu za radę, właśnie czytałam, że w pełnym słońcu może go przypalać, więc muszę zadbać o regularne podlewanie
paulina_ns 11:12, 05 cze 2016

zoja napisał(a)

... domniemam, że przód będzie jeszcze piękniejszy - bo już większe doświadczenie ogrodowe masz

Póki co jeszcze zostało mi trochę tyłu, także o przodzie na razie nawet nie myślę, na razie rośnie tam tło ze świerków i tuj
paulina_ns 11:14, 05 cze 2016

U nas dzisiaj piękna, słoneczna niedziela, w ogrodzie czekała na mnie piękna niespodzianka.....zakwitła moja pierwsza piwonia

paulina_ns 11:16, 05 cze 2016

Wczorajsze dary od Kamilki, szałwia, póki co ledwo żyję, ale mam nadzieje, że da radę...