Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 22:10, 16 kwi 2015

jolka napisał(a)
Paula, ale prześlicznie te magnolie pokazałaś

Jolu, póki co jest jeden kwiatuszek, który lada moment opadnie i myślałam, że w tym roku tylko tyle zakwitnie, a dziś patrzę, że kolejne "kotki" pękają i powoli pokazują się kwiaty
Agatek 08:04, 17 kwi 2015

paulina_ns napisał(a)

Dziękuję za odwiedziny pomalutku coś tam działam, chociaż robię i robię i wciąż mi pusto w tym ogrodzie, ale nie jest łatwo zagospodarować tak duży ogród, już chyba wolałabym mniejszy no i pogoda, dzisiaj było pięknie, a jutro już opady deszczu zapowiadają pozdrawiam

ale ile radości będziesz miała za kilka lat
będzie pięknie duży ogród jest wspaniały
paulina_ns 08:45, 17 kwi 2015

Agatek napisał(a)

ale ile radości będziesz miała za kilka lat
będzie pięknie duży ogród jest wspaniały

Tak, a ile pracy wymaga, ale nie poddaje się A Ty działasz coś? bo u nas pada, więc już pewnie po planach weekendowych
paulina_ns 08:48, 17 kwi 2015

Tak dzisiaj przeglądałam sobie swój wątek i pamiętacie tą rabatę?

Po dwóch latach wygląda tak...Nawet nie zdawałam sobie sprawy, że tak rośliny na niej urosły, dopiero na zdjęciu
Kamajla 09:00, 17 kwi 2015

Rosną, rosną Super, że wszystko zimę przetrwało. Dzieciaki pewnie już się nie mogą doczekać placu zabaw

Pozdrawiam
paulina_ns 09:12, 17 kwi 2015

Kamajla napisał(a)
Rosną, rosną Super, że wszystko zimę przetrwało. Dzieciaki pewnie już się nie mogą doczekać placu zabaw

Pozdrawiam

Oj tak, chociaż chłopaki jak to chłopaki w chałupie nie usiedzą i wolą mamie "pomagać" przeszkadzając
anna_p_k 10:20, 17 kwi 2015

Wpadłam z rewizytą i cóż zazdrosze tego pięknego widoku na Tatry hmm cudo, tylko niczym go nie zasłaniaj co do rabat też bym połączyła w całość, ze chyba wówczas ten cudny widok zasłonią to przerwa wskazan a żurawki wezmą się do życia tylko ładniejsza pogoda się zrobi
paulina_ns 10:53, 17 kwi 2015

anna_p_k napisał(a)
Wpadłam z rewizytą i cóż zazdrosze tego pięknego widoku na Tatry hmm cudo, tylko niczym go nie zasłaniaj co do rabat też bym połączyła w całość, ze chyba wówczas ten cudny widok zasłonią to przerwa wskazan a żurawki wezmą się do życia tylko ładniejsza pogoda się zrobi

Dziękuję, że zaglądnęłaś oj dziewczyny wykończycie mnie, sama nie dam rady muszę czekać na M co on na to, żeby to wszystko połączyć i jak to zrobić, wysunęłam się z rabatami dosyć sporo do przodu, więc jakby to połączyć wyjdzie OGROMNA na połowę ogródka prawie idę cyknąć zdjęcia może jakoś pomożecie mi wytyczyć linie, bo nie mam kompletnie pomysłu jak to teraz zrobić...pozdrawiam
paulina_ns 11:12, 17 kwi 2015

Jestem ja tu sobie piszę, a nawet nie zauważyłam, że u nas się tak rozpadało więc tak to wygląda widok z tarasu:

a tak z góry, nawet nie zdawałam sobie sprawy, że mi tak krzywo te rabaty wyszły

i co może ktoś ma jakiś pomysł? bo ja jakoś tego wszystkiego nie widzę....
Agatek 12:23, 17 kwi 2015

paulina_ns napisał(a)

Tak, a ile pracy wymaga, ale nie poddaje się A Ty działasz coś? bo u nas pada, więc już pewnie po planach weekendowych

Ja w planach mam tylko odwiedzenie ogrodniczego, działaczka moja z ogrodem jest za daleko na codzienną pracę
Tylko wybrane weekendy i urlop wchodzą w grę