Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 13:03, 23 maj 2017

Monia81 napisał(a)
Ależ widoczek, a trawnik to ty masz zieleniutki, ładniutki

Dzięki Monia
paulina_ns 13:04, 23 maj 2017

Kawa napisał(a)
Paula a gdzie wertigo kupiłaś bo ostatnio były w PM ale strasznie duże i drogie

Kami właśnie w Parku M kupiłam po 15 zł były,ostatnio były w hebe wielkie i kosztowały ok 60 zł. Czasem trochę przesadzaja z tymi cenami...
Kawa 13:06, 23 maj 2017

aaa
ok
zapomniałam napisać ze zakupy fajne zrobiłaś
no to szlaban sobie możesz założyć do końca miesiąca
Zana 13:06, 23 maj 2017

Murawa elegancka, nawet piłka jest!. Zarastasz, oj zarastasz dziewczyno. Jeszcze w drugą stronę pokaż taki widoczek. I różankę z całym drzewkiem widać
Anusia 13:13, 23 maj 2017

paulina_ns napisał(a)
I ogród po deszczu, widok ogólny z tarasu.

Ja lubię takie szersze kadry. Maj najpiękniejszy, wszystko takie soczyste. Ja jestem po odwyku, od zeszłego roku kupuję to co mam zaplanowane i ani dudu
ania1110d 13:16, 23 maj 2017

paulina_ns napisał(a)

Witaj Aniu miło mi,że do mnie zaglądnelas no tak to już 4 sezon tutaj, ale ten czas leci, a ja się dalej tak guzdram ze wszystkim ale niestety chcąc od razu urządzić ogród trzeba było by mieć ogromny worek pieniędzy, a ze takiego worka nie posiadam no to małymi kroczkami Faktycznie cześć roślin już sporo podrosla co mnie bardzo cieszy, jednak na wszystko potrzeba czasu. Lecę zerknąć do Ciebie

To prawda ogród kosztuje Ja po kawałku dorabiam rabaty i coś tam dokupie jak mi też na to pozwolą moje oszczędności ale chyba bardziej cieszy jak ogród powstaje małymi kroczkami bo zawsze cos się zmienia
Paulino oczywiście zapraszam zerkaj i do mojego skromnego ogrodu
paulina_ns 13:23, 23 maj 2017

Kawa napisał(a)
aaa
ok
zapomniałam napisać ze zakupy fajne zrobiłaś
no to szlaban sobie możesz założyć do końca miesiąca

Oj Kamilka szlaban to ja sobie zakładam, ale nic z niego nie wychodzi
paulina_ns 13:30, 23 maj 2017

Zana napisał(a)
Murawa elegancka, nawet piłka jest!. Zarastasz, oj zarastasz dziewczyno. Jeszcze w drugą stronę pokaż taki widoczek. I różankę z całym drzewkiem widać

Anulka faktycznie fajnie wszystko zaczyna zarastać z drugiej strony mam część warzywno- owocową i w sumie nie ma co pokazywać, ale jak chcesz tylko proszę nie śmiać się z domku dla dzieci, w tym roku planujemy kupić im porządny, ten jest "roboczy", bo plastikowy tamtego lata dzięki wiatrom wylądował na polu sąsiada

i jeszcze widok od drugiej strony

paulina_ns 13:31, 23 maj 2017

Anusia napisał(a)

Ja lubię takie szersze kadry. Maj najpiękniejszy, wszystko takie soczyste. Ja jestem po odwyku, od zeszłego roku kupuję to co mam zaplanowane i ani dudu

Anula odwyk ciężka sprawa ja w sumie nie mam nic zaplanowane, dlatego kupuję to co mi się spodoba i gdzieś wciskam i może w tym jest największy problem
paulina_ns 13:33, 23 maj 2017

ania1110d napisał(a)

To prawda ogród kosztuje Ja po kawałku dorabiam rabaty i coś tam dokupie jak mi też na to pozwolą moje oszczędności ale chyba bardziej cieszy jak ogród powstaje małymi kroczkami bo zawsze cos się zmienia
Paulino oczywiście zapraszam zerkaj i do mojego skromnego ogrodu

Aniu zgadzam się z Tobą w 100 % co roku odkrywane są nowe rośliny i zawsze można je gdzieś upchać, dołożyć, a jak już miejsca brak zaczyna się problem, ja osobiście nie wyobrażam sobie, mieć już wszystko skończone chyba bym się zapłakała jakbym nie mogła już nic kupić