Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

patrycja 20:34, 23 maj 2017

paulina_ns napisał(a)

Anulka faktycznie fajnie wszystko zaczyna zarastać z drugiej strony mam część warzywno- owocową i w sumie nie ma co pokazywać, ale jak chcesz tylko proszę nie śmiać się z domku dla dzieci, w tym roku planujemy kupić im porządny, ten jest "roboczy", bo plastikowy tamtego lata dzięki wiatrom wylądował na polu sąsiada

Łooo...
W jakim malowniczym terenie mieszkasz
Pięknie, kocham takie widoki, u mnie nizinnie
Mąż zdolniacha
paulina_ns 20:35, 23 maj 2017

kaz742011 napisał(a)
Paulina co to za czerwony berberys świeci u ciebie na rabacie ? Na taki efekt liczyłam u siebie. Posadziłam Red Rocket ale red to on raczej nie jest. Bardziej bordo z odrobiną zielonego.

Kasiu to Orange Rocket, faktycznie daje po oczach zwłaszcza jak słońce na niego przyświeci.
paulina_ns 20:38, 23 maj 2017

kerii napisał(a)
Witaj, 739 stron to lektura na długie zimowe wieczory więc przeleciałam trochę początku, trochę końca i widać te kroczki tylko nie wiem czy takie małe Ładny ogród Ci się zrobił będę zagladać

Witaj Jolu, nawet nie nadrabiaj, szkoda czasu u mnie początki były tragiczne, no ale nie ma co się dziwić w moim rodzinnym ogrodzie rosły tylko tuje i trawa, więc na temat roślin wiedziałam tyle co nic na szczęście trafiłam tutaj, trochę ciężkiej pracy było, ale z roku na rok jestem coraz bardziej zadowolona z efektów Zaglądaj ile chcesz, będzie mi bardzo miło
paulina_ns 20:43, 23 maj 2017

patrycja napisał(a)

Łooo...
W jakim malowniczym terenie mieszkasz
Pięknie, kocham takie widoki, u mnie nizinnie
Mąż zdolniacha

Pati mieszkamy na prostym terenie, ale można powiedzieć,że na samej górze, z tąd te góry ze wszystkich stron i wspaniałe wiatry czasem tak mnie to już wkurza, bo można na palcach jednej ręki policzyć kiedy nie wieje, jestem pełna podziwu jak te rośliny dają u mnie radę.

A mąż zdolniacha, ale często zapału mu brakuje, on to bardziej kanapowiec, ale czasem coś tam stworzy
AnnaCh 20:45, 23 maj 2017

Paulinka, bardzo ładne masz te szersze kadry Super już jest, a przecież ciągle małymi kroczkami idziesz do celu
paulina_ns 21:15, 23 maj 2017

AnnaCh napisał(a)
Paulinka, bardzo ładne masz te szersze kadry Super już jest, a przecież ciągle małymi kroczkami idziesz do celu

Dziękuję Aniu, no faktycznie już bliżej niż dalej w tym roku planuje jeszcze obsadzic ok 1,5 metra do furtki z tyłu i skończone jedynie zostaną mi lekkie poprawki tego co już jest, jeszxze szukam jakiegoś drzewa, bo mam miejsce na nie w jednym miejscu i odpoczynek
kaz742011 21:36, 23 maj 2017

paulina_ns napisał(a)

Kasiu to Orange Rocket, faktycznie daje po oczach zwłaszcza jak słońce na niego przyświeci.

Dzięki. Jak te moje nie będą bardziej czerwone to może wymienię na tą odmianę .
alis 21:44, 23 maj 2017

Szersze kadry piękne, kompozycje donicowe również, wiesz o tym, że Vertigo duże rosną?
paulina_ns 21:46, 23 maj 2017

kaz742011 napisał(a)

Dzięki. Jak te moje nie będą bardziej czerwone to może wymienię na tą odmianę .

Polecam, z daleka je widać
paulina_ns 21:48, 23 maj 2017

alis napisał(a)
Szersze kadry piękne, kompozycje donicowe również, wiesz o tym, że Vertigo duże rosną?

Dzięki Alicjo tak wiem,że Vertigo rośnie ogromny, chodzi Ci o to,że mało miejsca w donice będzie miał? Też się nad tym zastanawiałam, ale na internecie pełno zdjęć jak rośnie w małych donicach więc liczę,że i tu urośnie, bo powiem szczerze jak go sadziłam jeszcze z tą surfinia to tak na duuuuzy scisk