Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

MirellaB 07:34, 24 maj 2017

Aaaaa suszarka hi hi, a już myślałam, że jakaś architekturę ogrodową tworzysz

Ile zapłaciłaś za tą trawę - tak z ciekawości pytam
paulina_ns 12:21, 24 maj 2017

Dominika11 napisał(a)
Paulinko szerokie kadry wspaniałe
pieknie jest u Ciebie

a z ogrodzeniem współczuje, wszystko się napewno wyjasni i ani się obejrzymi to i u Ciebie i u mnie bedzie już stało

Dziękuję Domi no niestety zawsze musi być coś, denerwuje mnie to strasznie, bo byłoby skończone to wszystko odciąga się w czasie...
paulina_ns 12:23, 24 maj 2017

Zana napisał(a)
Booosze jakież Ty masz piękne widoki. Ale wiatrów to serdecznie współczuję, ja bym chyba nie wytrzymała, nie znoszę jak wieje.

Anula kwestia przyzwyczajenia, ale faktycznie nie raz te wiatry są denerwujące, zwłaszcza jak co 5 minut trzeba parasol ogrodowy składać,żeby nie złamalo
paulina_ns 12:24, 24 maj 2017

Magleska napisał(a)
Ale masz widoczki cudne , zieloniutko fajna ta trawa vertigo do kompozycji , mogę odgapić ? Będzie rosła z białą begonią ..

Odgapiaj do woli ja też myślałam o białym kolorze, miały być białe petunie, ale spodobał mi się ten soczysty róż
paulina_ns 12:25, 24 maj 2017

MirellaB napisał(a)
Aaaaa suszarka hi hi, a już myślałam, że jakaś architekturę ogrodową tworzysz

Ile zapłaciłaś za tą trawę - tak z ciekawości pytam

Tak, Mirelka tworzę,żeby było gdzie pranie wieszać hehe.

Chodzi Ci o trawke Vertigo? Jak tak to 15 zł.
paulina_ns 12:29, 24 maj 2017

Dziewczyny mam pytanie po niedawno kupionej piwoni na pakach grasuja mi czarne mrówki mam czymś prysknac? Mogą zaszkodzić?
iwka 12:42, 24 maj 2017

tez mam mrówki na piwoniach. Coś czytałam kiedyś że jak sa mrówki to muszą być mszyce i trzeba oprysk zrobić na mszyce. Nie wiem czy prawda, mszyc u siebie nie widziałam jeszcze
BasiaLT 12:42, 24 maj 2017

Obejrzyj dokładnie te piwonie czy tam czasami mszyc nie ma. Mrówki nie żywią się piwonią tylko pewnie opiekują się mszycami, które być może tam grasują i żrą ci piwonie.
paulina_ns 12:48, 24 maj 2017

iwka napisał(a)
tez mam mrówki na piwoniach. Coś czytałam kiedyś że jak sa mrówki to muszą być mszyce i trzeba oprysk zrobić na mszyce. Nie wiem czy prawda, mszyc u siebie nie widziałam jeszcze

No właśnie teraz byłam i jeszcze raz patrzyłam i też nic nie widzę żadnych mszyc, a Ty pryskałas pomimo,że ich nie widać?
paulina_ns 12:50, 24 maj 2017

BasiaLT napisał(a)
Obejrzyj dokładnie te piwonie czy tam czasami mszyc nie ma. Mrówki nie żywią się piwonią tylko pewnie opiekują się mszycami, które być może tam grasują i żrą ci piwonie.

No właśnie Basiu liście wyglądają na zdrowe, obejrzałam piwonie i nic na niej nie widzę, one tylko na jednym paku kwiatowym siedzą, już je rano pozwalałam, ale wróciły