Aniu to prawda, z roku na rok rośliny rosną, szkoda tylko tych co czasem nie dają radę w naszych ogrodach. Byłam u Ciebie i widziałam Twój ogród jest bajeczny!!
Dziękuję Ci bardzo, strasznie miło czytać takie słowa niektóre rośliny są już ze mną 6 sezon i faktycznie sporo urosły, nawet po tujach widać.
Sesleria urzekła mnie w tym roku i postanowiłam ja mieć u siebie, ta akurat jest jesienna, ale zamówiłam jeszcze heufleriana, właśnie zauważyłam,że ma duży przyrost już dużo podrosla jakie są tam odmiany róż? no właśnie jakie na pewno w kolorze pomarańczu i zobaczę jak będę wyglądały z tą sesleria, bo jak coś wymienię na inne.
Paulina co to za czerwony berberys świeci u ciebie na rabacie ? Na taki efekt liczyłam u siebie. Posadziłam Red Rocket ale red to on raczej nie jest. Bardziej bordo z odrobiną zielonego.
Witaj, 739 stron to lektura na długie zimowe wieczory więc przeleciałam trochę początku, trochę końca i widać te kroczki tylko nie wiem czy takie małe Ładny ogród Ci się zrobił będę zagladać