Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

21:58, 23 maj 2017
alis napisał(a)
Szersze kadry piękne, kompozycje donicowe również, wiesz o tym, że Vertigo duże rosną?

I właśnie za to je lubię Szkoda, że tak trudno je się zimuje, też mam 2 szt kupione z myślą o donicach
kaz742011 22:04, 23 maj 2017

paulina_ns napisał(a)

Polecam, z daleka je widać

Właśnie dlatego je wypatrzyłam .
zoja 22:06, 23 maj 2017

Piekne te szerokie kadry! I jak soczyscie zielono cudownie
MirellaB 23:34, 23 maj 2017

Paulinka trawę udało Ci się kupić za rozsądną cenę? Pięknie się prezentuje z pelargoniami.
U mnie też jest ta trawa, ale cena 25,00 złotych to chyba zwariowali. Mogłabym kupić, ale nie lubię naciągaczy i nie kupiłam.

Różnica w hortkach ogromna. Moja rośnie na słonecznym stanowisku i widziałaś jak wygląda

Wcześniej nie widziałam zdjęć części ogrodu z stołem i domkiem. Ale masz dużą fajną działkę.

A co to za słup na środku trawnika?
paulina_ns 06:31, 24 maj 2017

MonikA napisał(a)

I właśnie za to je lubię Szkoda, że tak trudno je się zimuje, też mam 2 szt kupione z myślą o donicach

Piekna jest ta trawa i mimo,że jednoroczna warto nacieszyć się nią całe lato
paulina_ns 06:31, 24 maj 2017

zoja napisał(a)
Piekne te szerokie kadry! I jak soczyscie zielono cudownie

Dziękuję Zoja
paulina_ns 06:34, 24 maj 2017

MirellaB napisał(a)
Paulinka trawę udało Ci się kupić za rozsądną cenę? Pięknie się prezentuje z pelargoniami.
U mnie też jest ta trawa, ale cena 25,00 złotych to chyba zwariowali. Mogłabym kupić, ale nie lubię naciągaczy i nie kupiłam.

Różnica w hortkach ogromna. Moja rośnie na słonecznym stanowisku i widziałaś jak wygląda

Wcześniej nie widziałam zdjęć części ogrodu z stołem i domkiem. Ale masz dużą fajną działkę.

A co to za słup na środku trawnika?

Mirelka u nas w innej szkółce Vertigo była po 60 zł, faktycznie duża, ale przecież ona i tak szybko rośnie, a płacić tyle za coś jednosezonowego to trochę przesada.

No hortki Twoje nie wyglądają za ciekawie, ale trzymam kciuki, żeby doszły do siebie.

Nie widziałaś tamtej części, bo rzadko ja pokazuje, to jest cześć tzw warzywno- owocowa

Ten słup na środku trawnika to jest moja suszarka obrotowa
Dominika11 07:15, 24 maj 2017

Paulinko szerokie kadry wspaniałe
pieknie jest u Ciebie

a z ogrodzeniem współczuje, wszystko się napewno wyjasni i ani się obejrzymi to i u Ciebie i u mnie bedzie już stało
Zana 07:30, 24 maj 2017

Booosze jakież Ty masz piękne widoki. Ale wiatrów to serdecznie współczuję, ja bym chyba nie wytrzymała, nie znoszę jak wieje.
Magleska 07:31, 24 maj 2017

Ale masz widoczki cudne , zieloniutko fajna ta trawa vertigo do kompozycji , mogę odgapić ? Będzie rosła z białą begonią ..