Jolus wylądowały głównie tam dlatego, że nigdzie indziej dla nich miejsca nie miałam Co ma być to będzie, myślę,że powinno być dobrze
Co do ice dance wilgoci raczej im w tym miejscu nie brakuje, one były ostro podzielone jak kupiłam i jakoś po tym zebrać się nie mogą. No właśnie mogę im coś dodać może wtedy bardziej rusza, a jakim florovitem je podlewasz? Do czego?
Madzia żebym ja to wiedziała nie mam pojęcia, ta rabata będzie wielka, bo będzie miała ponad 20 metrów jak nie więcej, więc na pewno wejdzie tam duuuuzo roślin, jakich jeszxze nawet się nie zastanawiałam
Paulinka ja w tym roku pierwszy raz pod ID i Evergold (przypominam, że obie te trawy nie chcą u mnie rosnąć) podsypałam nawozem do trawnika i wiesz, że po krótkim wiosennym cięciu dobrze wyglądają
No tak Mirelka, bo przecież to też trawy ja już cierpliwości do nich nie mam, najgorzej one właśnie mi rosną i pewnie dluuugo jeszcze poczekam, aż będą normalnie wyglądały, bo teraz to one wyglądu za bardzo nie mają później wstawię zdjęcia to sama zobaczysz.
Tło piękne. Mam nadzieję że u mnie też tak pięknie będzie przyrastać. A co do żadnego efektu to sobie chyba żartujesz. Ja dzisiaj posadziłam stipę pomiędzy berberysami i tam dopiero jest żaden efekt. Z lupą można ją zobaczyć .