Hej Paula Piękne masz owoce. Truskawki bardziej zaawansowane od moich U mnie dopiero kwiatki.
I szałwia już Ci kwitnie?? Kupowałaś teraz czy ubiegłoroczna?? Moja jeszcze w pąkach.
Nowa piwonia super Biała u mnie też cała w pakach, zobaczymy czy wszystkie zakwitną.
A o wiecznie zarastających chwastach już nawet nie mówię! Jakbym własne słowa czytała
Czasem już też mnie to wykańcza;(
Przepięknie wygląda taki szczypiorek, nawet nie wiedziałam,że ma takie kwiatuszki dopiero w tym roku mu się takie zrobiły czosnki to ja planuje posadzić jesienią, ale już w innym miejscu, gdzie jest bardziej sucho zima i będę miała pewność,że mi cebulki nie zgnija
Dzięki Kasiu Myślę,że jak berberysy jeszcze trochę podrosną będzie lepszy efekt, trochę zdominowała je turzyca buchanana, strasznie wielka się zrobiła.
Cześć Jolus szałwia tegoroczna, więc pewnie dlatego już kwitnie, kupiona w tamtym roku zakwitnie na dniach.
Daj spokój ja w sobotę wyplewilam połowę najdłuższej rabaty dzisiaj patrzę, a już zarośnięta, wszystko szybciej rośnie, bo codziennie podlewam, no ale jak chwasty ominąć i nie podlać wczoraj plewilam w skrzynkach warzywnych i na rabacie różanej, dzisiaj przytarasowej, truskawki pasuje wyplewic, dokończyć najdłuższa, a jeszcze rabata przy kojcu psa...nie no daj spokój