Paulina, wszystko ci ładnie rośnie. Gdzie orliki kupowałaś? Podobają mi się bardzo. Chetnie bym je sobie kupiła bo jeszcze nie mam. Czy to ty ostatnio kupiłaś modrzewia na pniu? Hmmm, nie polecany ale jakoś zawsze mi się podobał i sama nie wiem czy się nie skuszę. Lawenda u mnie dużo gorsza niż twoja. Połowa chyba w ogóle nie ruszy. I mam dylemat czy wymienić na nową czy zastąpić czymś więcej innym...
Marzenka orliki kupowane w Golkowicach u Heleny Mróz, miała jeszxze takie fioletowe jak kupiłam wcześniej i różowe, a no i jeszcze niebieskie takie jakby dzwoneczki. Ale z nimi za bardzo nie szaleje, zobaczę co z nich będzie w przyszłym roku, czy nie wyplewie
Tak, na wiosnę kupiłam modrzewia na pniu i nie wiem czy polecany, czy nie, ale bardzo mi się spodobał, więc wzięłam hakuro też nie polecana, a jest jak dla mnie piękna
Co do lawendy ja w innym miejscu pozbylam się całkowicie, zamiast niej rośnie w tym miejscu klon, tu zostawiłam, bo musiałabym dać coś innego, a póki co nie mam pomysłu, ale jak mi przyjdzie coś do głowy to na pewno wymienię.
Aaaaa no to Ty projekt masz, ja nie mam i nie mam się czego trzymać jak coś zobaczę i mi się spodoba znajduje miejsce w ogrodzie i sadze chociaż głównie w tym roku stawiam na trawy no i piwonie, ale już też miejsca nie mam na kolejne.
Mirelka rzeźba jest to pamiątka zabrana z domu rodzinnego takie miejsce wśród hortensji jej znalazłam, właśnie pracuję nad tym miejscem i chce dołożyć jej jakieś ładne towarzystwo
Mirelka a jak tam Twoje hortensje? moje strasznie ruszyły popatrz
tutaj vanilki
limki
i pinky winky
Bobo też fajnie się już rozrasta, ciekawa jestem efektu jak zakwitną
Piękna ta rzeźba, bardzo mi się podoba Jak hortensje zakwitną to ją widać?
Ona ma jeszcze jakieś poidełko tzn.dzban?
Hortki masz dorodne. Widać, że ładnie odbiły
Hortki trochę ruszyły, ale kwitnąć nie będą, wiesz, że jeszcze je przesadziłam.
Daję im szansę i nie wymieniam na nowe. Pewnie w przyszłym roku już będą ok
Tak, z boku ma dzban, a na dole takie małe poidelko dla ptaków wiesz co na razie ja widać hortensje drugi rok mają dopiero, w pierwszym były takie mikrusy,że tylko rzeźbę było widać jak się rozrosna i będą zasłaniały przesune ja najwyżej bardziej do przodu. Właśnie zastanawiam się co dać po jej bokach, wcześniej rosły trzmieliny, ale wywaliłam, może jakieś niskie trawy? Myślę o rozplenicy Little bunny, a może rozchodniki żeby ładnie wyglądały z hortkami? Kurcze no nie wiem, w samym przodzie rosną żurawki bordowe.